reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Obyś miała rację, Ale się nie nastawiam [emoji4] jakoś czuje że będzie okres, nie wiem czemu , może nie dowierzam żeby to była ciąża...[emoji4]
Zawsze lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż rozczarować 😉 ja czekam do może wtorku, jak pojawi się plamienie to na 90% będzie @ i chyba nie będzie sensu nawet testowania

Verona ty powinnaś przede Wszytskim wrzucić na luz. Jakie ty chcesz objawy mieć już? Dwa już piszesz o pomocy lekarza i obserwacji owulacji dziewczyno to twój pierwszy cykl, jesteś młoda naprawdę wyluzuj i przestań mierzyć temp czy stawać na głowie. Pierwszy miesiąc się starasz a poza tym objawów czasem nie ma żadnych. Ja w ciąży miałam
Zero objawów. Tez tak możesz mieć. Niektóre to czuja inne nie. Nie porównuj się. Nie czytaj. Poprostu sobie korzystaj z seksu bez zabezpieczenia.
Chciałam to pisać ale się powstrzymalam 😅

Ja nigdy nie mam plamien przed @, od razu dostaje okres także jak dostanę to będę wiedziała że nici i trzeba zaczynać od nowa. Ale póki nie ma, można mieć nadzieję [emoji4]
Zawsze lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż rozczarować [emoji6] ja czekam do może wtorku, jak pojawi się plamienie to na 90% będzie @ i chyba nie będzie sensu nawet testowania

Mnie dzisiaj m9ja 7 tyg ciąża postraszyla, różowym sluzem. W pierwszej chwili w panice chcialam dzwonić do męża zeby wracał do domu i wybrać się do szpitala. Ale Google podpowiedział ze tak może być do 3 miesiecy w terminie @, a tak sie składa, ze teraz mialabym okres, wiec hamuje moja panikę xD

Ja nigdy nie mam plamien przed @, od razu dostaje okres także jak dostanę to będę wiedziała że nici i trzeba zaczynać od nowa. Ale póki nie ma, można mieć nadzieję [emoji4]
Ja też nie miałam przed poronieniem. A po nim praktycznie w każdym cyklu się pojawiały, więc tak sobie tylko przypuszczam, że jeśli ma być @ to i plamienie się pojawi wcześniej. Czas pokaże, nadzieję trzeba mieć :)

reklama
Do góry