reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Jak tam widzę że coś się przebija :)

A dziś taki moj, już widać gołym okiem, kreska pojawiła się po 1 min testu, oczywiście poczekalam do 5 no ale jednak szybkość pojawienia też dużo mówi:)
Masz rację, fajnie już widać ta Twoja kreske 🙂 oby i u mnie tak było za kilka dni 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Lekarz rodzinny wystawia, może być do 2 tygodni. Nie wiem, czy rodzinny Twój czy Łukasza, bo moja mama brała na babcię, a mają tego samego lekarza rodzinnego i lekarka miała obie kartoteki.

Ale ewentualnie taki artykuł
Masz rację, fajnie już widać ta Twoja kreske 🙂 oby i u mnie tak było za kilka dni 😁
I u mnie :D chociaż ja to cieszyłabym się nawet z jutrzejszego cienia cienia :p

Looo jaka wielka beta :) który dc?

Na szczęście mąż mnie zajął, zaczęliśmy ciupać razem w Don't starve na PS4 I czas zleciał nawet nie wiem kiedy :D A teraz do spania i rano sikaniec A koło 9 beta :)

14.11 :)

Uwaga na bardzo wczesna bete, może wyjść bardzo niska, ja zrobiłam w 28dc i mam bete 8,4 ale testy codzień ciemniejsze :) jutro idę na 2 betę i dzwonię do gin zaklepać jakiś termin bo teraz przez święta może być ciężko:)
Dzisiaj u mnie jest 31dc przy cyklach 27-28dc, od wielu miesięcy nigdy się nie spóźniła. Jeśli coś jest na rzeczy to myślę, że beta rozwieje wątpliwości. Nigdy nie byłam na becie, nie było potrzeby. Zaraz się ubieram i idę, ale ręce mi się trzęsą. 🤔 A jak u Ciebie? Plamienia ustały? Jak się czujesz?

Dzisiaj u mnie jest 31dc przy cyklach 27-28dc, od wielu miesięcy nigdy się nie spóźniła. Jeśli coś jest na rzeczy to myślę, że beta rozwieje wątpliwości. Nigdy nie byłam na becie, nie było potrzeby. Zaraz się ubieram i idę, ale ręce mi się trzęsą. 🤔 A jak u Ciebie? Plamienia ustały? Jak się czujesz?
Mocno trzymam kciuki ❤️

reklama
Trzymam mocno kciuki 👍🙂

Do góry