martini87
Fanka BB :)
Cień jest! :-)
Już myslalam, że widzę coś bo tak bardzo chce widziec a nie dlatego, że faktycznie istnieje Pozostaje czekać co z tego wyniknieTeż widzę cień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cień jest! :-)
Już myslalam, że widzę coś bo tak bardzo chce widziec a nie dlatego, że faktycznie istnieje Pozostaje czekać co z tego wyniknieTeż widzę cień
Czemu pospieszylas? Który masz dc przy jakich cyklach?Pospieszyłam się chyba
Dajecie nadzieję dziewczynyCień się przebija
No właśnie cykle u mnie są nieregularne od 26 do 41 dni. Dziś 33 dc. Jestem ok 10/11 dpo wg moich obserwacji.Czemu pospieszylas? Który masz dc przy jakich cyklach?
Chyba nic... Kurczę na tych zdjęciach to czasem ciężko coś ujrzeć. W którym dc jesteś? Ja dzisiaj też robiłam test, ale jestem w 24dc. Oczywiście nie wyszedł. Do @ jeszcze 4-5 dniCo myślicie?
Powiem Ci, że nawet na żywo widzę coś dopiero jak się mega przypatrze. Wyżej już pisałam, że dziś 33dc ale mam nieregularne. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i mi i TobieChyba nic... Kurczę na tych zdjęciach to czasem ciężko coś ujrzeć. W którym dc jesteś? Ja dzisiaj też robiłam test, ale jestem w 24dc. Oczywiście nie wyszedł. Do @ jeszcze 4-5 dni
Jeśli dpo się zgadza z Twoimi obserwacjami to jest dość wcześnie, trzymam kciuki żeby cień z każdym dniem zmieniał się w wyraźniejszą kreskęDajecie nadzieję dziewczyny
No właśnie cykle u mnie są nieregularne od 26 do 41 dni. Dziś 33 dc. Jestem ok 10/11 dpo wg moich obserwacji.
Trzymam kciuki!Powiem Ci, że nawet na żywo widzę coś dopiero jak się mega przypatrze. Wyżej już pisałam, że dziś 33dc ale mam nieregularne. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i mi i Tobie
Jak tam widzę że coś się przebijaCo myślicie?
Też mam przezroczysty śluz na zewnątrz ale nie jakoś dużo a w środku białawy.Ja dziś wyluzowalam. W pracy dzień mi się przedłużył więc byłam w niej 11 h i nie miałam czasu myśleć o ciąży. Jestem padnięta. Nic u mnie się nie zmienia, ból brzucha taki jak był taki jest, cały dzień czułam mokro, śluz przezroczysty śliski na zewnątrz we wnatrz biały, gęsty. Dziś rano temperatura 37.1 więc znów skoczyla do góry. Piersi bez zmian. Cały dzień senność, okropna myślałam że żadne przed monitorem, nie mogłam na czym się przez to skupić [emoji16] I coś jeszcze dzisiaj zauważyłam... smród fajek, o matko nie do zniesienia. Jak kolega zapalił to aż mi się w głowie kręciło. Straszne to było... [emoji23] A wy jak tam żyjecie? Nikt dziś nie testuje?
Okaże się już nie bawem. Nie wiem kiedy testować. Cykle różnie 27-32 owu podejrzewam że była w 15 dc więc nie wiem czy w 29 dc czy 30. Ja nie czuje tego wewnętrznego przekonania, jakoś tak raczej jestem pesymistycznie nastawiona. Może to objawy pms, są bardzo podobne, chociaż mam do miesiączki jeszcze tydzień A zawsze ona miałam ok 3 dni przed więc nadzieja jest [emoji4]
Co jakby przebijało. Trzymam kciuki.Co myślicie?
Super ładnie widać.Jak tam widzę że coś się przebija
A dziś taki moj, już widać gołym okiem, kreska pojawiła się po 1 min testu, oczywiście poczekalam do 5 no ale jednak szybkość pojawienia też dużo mówi
A jak dlugie masz cykle? Ja mam po 26 dni i w 9 dc mial 13,5 w dni urosl 4 mm..Bo tak się zastanawiam - byłam u gin w 10 dc i pęcherzyk 11 mm to czy możliwe żeby on jescze 8 dni dojrzewał?