reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Obyś miała rację, Ale się nie nastawiam [emoji4] jakoś czuje że będzie okres, nie wiem czemu , może nie dowierzam żeby to była ciąża...[emoji4]
Zawsze lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż rozczarować 😉 ja czekam do może wtorku, jak pojawi się plamienie to na 90% będzie @ i chyba nie będzie sensu nawet testowania

Verona ty powinnaś przede Wszytskim wrzucić na luz. Jakie ty chcesz objawy mieć już? Dwa już piszesz o pomocy lekarza i obserwacji owulacji dziewczyno to twój pierwszy cykl, jesteś młoda naprawdę wyluzuj i przestań mierzyć temp czy stawać na głowie. Pierwszy miesiąc się starasz a poza tym objawów czasem nie ma żadnych. Ja w ciąży miałam
Zero objawów. Tez tak możesz mieć. Niektóre to czuja inne nie. Nie porównuj się. Nie czytaj. Poprostu sobie korzystaj z seksu bez zabezpieczenia.
Chciałam to pisać ale się powstrzymalam 😅

Ja nigdy nie mam plamien przed @, od razu dostaje okres także jak dostanę to będę wiedziała że nici i trzeba zaczynać od nowa. Ale póki nie ma, można mieć nadzieję [emoji4]
Zawsze lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż rozczarować [emoji6] ja czekam do może wtorku, jak pojawi się plamienie to na 90% będzie @ i chyba nie będzie sensu nawet testowania

Mnie dzisiaj m9ja 7 tyg ciąża postraszyla, różowym sluzem. W pierwszej chwili w panice chcialam dzwonić do męża zeby wracał do domu i wybrać się do szpitala. Ale Google podpowiedział ze tak może być do 3 miesiecy w terminie @, a tak sie składa, ze teraz mialabym okres, wiec hamuje moja panikę xD

Ja nigdy nie mam plamien przed @, od razu dostaje okres także jak dostanę to będę wiedziała że nici i trzeba zaczynać od nowa. Ale póki nie ma, można mieć nadzieję [emoji4]
Ja też nie miałam przed poronieniem. A po nim praktycznie w każdym cyklu się pojawiały, więc tak sobie tylko przypuszczam, że jeśli ma być @ to i plamienie się pojawi wcześniej. Czas pokaże, nadzieję trzeba mieć :)

reklama
Do góry