reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja dziś wyluzowalam. W pracy dzień mi się przedłużył więc byłam w niej 11 h i nie miałam czasu myśleć o ciąży. Jestem padnięta. Nic u mnie się nie zmienia, ból brzucha taki jak był taki jest, cały dzień czułam mokro, śluz przezroczysty śliski na zewnątrz we wnatrz biały, gęsty. Dziś rano temperatura 37.1 więc znów skoczyla do góry. Piersi bez zmian. Cały dzień senność, okropna myślałam że żadne przed monitorem, nie mogłam na czym się przez to skupić [emoji16] I coś jeszcze dzisiaj zauważyłam... smród fajek, o matko nie do zniesienia. Jak kolega zapalił to aż mi się w głowie kręciło. Straszne to było... [emoji23] A wy jak tam żyjecie? Nikt dziś nie testuje?

Dziewczyny ile dni rosnie pewchetzyk do pęknięcia i owulacji. Np od 11 mm to ile dni do pęknięcia? Ile musi być i ile rosnie nadzien?
Gdy pęcherzyk dominujący osiągnie wielkość ok 10mm to następnie przez 6-7 dni rośnie średnio 2mm/dzień. Powinien osiągnąć minimum 20mm , ale wiadomo książki jedno, natura drugie 🙂

reklama
Do góry