Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się, że możesz. Ja kiedyś robiłam jakoś w 7-8 tc, bo glukoza wyszła mi minimalnie wyższa niż wg jakichś widełek dla kobiet w ciąży.Powiedzcie mi dziewuszki czy na tak wczesnym etapie ciąży mogę zrobić krzywa cukrowa z obciążeniem czy sobie darować? We środę mam endokrynologa i miałam właśnie zrobić to badanie
DziękujęWydaje mi się, że możesz. Ja kiedyś robiłam jakoś w 7-8 tc, bo glukoza wyszła mi minimalnie wyższa niż wg jakichś widełek dla kobiet w ciąży.
Czesc Dziewczyny, czy mierzycie sobie temperature w cyklu? Jesli tak to czy w ustach czy w pochwie, i czy jest to dla Was wiarygodne w miare? Ja mierze w ustach i dosc sceptycznie podchodze do obserwacji temperatury a co Wy mysliscie?
Cześć Dziewczyny nie czytam was od tamtej środy wiec nie nadrobie ale mam pytanie: co oznacza różowy śluz? Test owulacyjny ujemny. Wizyta u lekarza w środę pokazywa ze pęcherzyk jest malutki 11 mm wiec do owulacji daleko zreszta z obliczeń jescze z 5 dni. Nie wiem co taki różowy obfity śluz znaczy
Jest wystąpił różowy śluz ? Dziś ?
Jęli pęcherzyk rósł 3mm na dzień to jest możliwa owulacja dziś.
Natomiast plamienie w środku cyklu lepiej skonsultować z lekarzem i wykluczyć np. Nadżerkę. Dobrze przy takim plamieniu zrobić cytologię