reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej! Dziekuję,ze pytasz. Nie miałam za bardzo kiedy się tu pojawic, bo dopadło mnie przeziębienie. Wszystko ok :) jeden pęcherzyk ciążowy jednak się wchlonal i pozostała ciąża pojedyncza, dzieciątko się rozwija, na ostatniej wizycie w piątek biło już serduszko. Ogólnie czuję się dobrze (prócz przeziębienia). Nie mam jakiś uporczywych objawów. Czasem mnie zemdli, trochę bolą piersi i to w sumie tyle :) A Ty jak tam? Staram się Was czytać, ale ciężko tyle stron nadrobić. Pozdrawiam Was kochane i trzymam mocno kciuki za owocne starania.
Jesli samopoczucie dobre to super. Szkoda jednak tego drugiego pecherzyka ;) ale widocznie tak mialo byc. Ciesze sie, ze wszystko przebiega prawidlowo. Sama nie moge sie doczekac w przyszlosci dzwieku bicia serduszka wlasnego dziecka.. o ile sie doczekam ;) u mnie psychicznie jest duzo lepiej. Mozna powiedziec ze jest dobrze. Ten cykl raczej nieudany, bo wszystko mi sie rozregulowalo. Oby nastepny byl szalony :))

reklama
Witam Was w 26 dc. Trochę straciłam nadzieję bo już zrobiło się bardzo sucho. No i spadła temperatura. Ktoś tu pisal, że grudzień będzie miesiącem wina, dołączam do klubu! :) :D czekam 3 dni i małpa. A jak u Was?

Witam Was poniedziałkowo 8-)
Wczoraj wziete ostatnie tabletki Duphastonu i oczekuje teraz na @. Bedzie na 100% bo czuje juz bol jajników :-)

Jak tam Wasze samopoczucie?? Mi cos sennie, pogoda do kitu i pewnie stad chce mi sie spac ...
Ja również czekam na okres po duphastonie :) będę pisać jak tylko @ się pojawi. Mam nadzieję, że grudzień będzie szczęśliwym miesiącem dla nas :)

reklama
Do góry