reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Załączniki

• IMG_20191124_102839.jpg
    IMG_20191124_102839.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 129
reklama
Ja się witam w 25 dc. Bolą wszystkie mięśnie, jakbym przebiegła maraton. Jakby takie zakwasy, ciężko mi podnieść ręcę do góry. Chyba jakiś początek przeziębienia.
Temperatura podwyższona, 37,1, dreszcze. Ból podbrzusza, kto wie, może @ szybciej przyjdzie (powinna za 4 dni). Śluz mleczny.
Robię sobie oczywiście małe nadzieje, ale zaraz sobie przypominam jak mało przytulanek było w tym cyklu. Czekam na @ i nowa nadzieja.
U mnie też śluz jest mleczny także trzymam kciuki ☺️

No ja mam dopiero skończone 25 lat, także mam trochę czasu, ale miałam marzenie zajść w ciążę jeszcze w tym roku :) jak się nie uda, trudno, co ma być to będzie. Ale pragnienie jest duże, poczułam chyba "powołanie" do macierzyństwa :)

reklama
Cześć Dziewczyny nie czytam was od tamtej środy wiec nie nadrobie ale mam pytanie: co oznacza różowy śluz? Test owulacyjny ujemny. Wizyta u lekarza w środę pokazywa ze pęcherzyk jest malutki 11 mm wiec do owulacji daleko zreszta z obliczeń jescze z 5 dni. Nie wiem co taki różowy obfity śluz znaczy

Do góry