TakkLiczba w Twoim nicku to Twój rocznik?
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakkLiczba w Twoim nicku to Twój rocznik?
to do dziela!!!Flesz osłabił druga jest kontrolna. Kreska jest p wiele ciemniejsza od kontrolnej w życiu nie była taka ciemna
brawooo!U mnie jednak te bóle były na II kreseczki
Zdecydowanie zmieniła bym ginekologa. Mój nie miał nigdy problemu z określeniem, czy jestem przed czy po owulacji. Na usg nie ma problemu z określeniem tego...Laski myślicie że gin na usg może nie byc pewien
czy jestem po owulacji czy przed nią.. ? Bo zaczynam mieć wątpliwości co do kompetencji mojej lekarki u której zresztą byłam 1 raz. Byłam 17 dc i stwierdziła że pęcherzyk ma 16 mm, więc jestem albo przed owulacja albo krótko po niej To po wyglądzie pęcherzyka nie widać czy już pękł?? Chyba byłby inny obraz na usg, jakieś pęknięcie widoczne czy pofalowana powierzchnia hmm
To jestem od Ciebie tylko rok starsza a jestem w pierwszej w życiu ciąży
A nóż widelec się uda bardzo żałuję, że to „powołanie” nie uruchomiło mi się w mózgu wcześniej, także Kochana, do dziełaNo ja mam dopiero skończone 25 lat, także mam trochę czasu, ale miałam marzenie zajść w ciążę jeszcze w tym roku jak się nie uda, trudno, co ma być to będzie. Ale pragnienie jest duże, poczułam chyba "powołanie" do macierzyństwa
A nie rok młodsza?To jestem od Ciebie tylko rok starsza a jestem w pierwszej w życiu ciąży
Nowak jak zawsze, mózg na baczność. Oczywiście że młodszaA nie rok młodsza?