reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Nie koniecznie. Mój pierwszy test w sobotę wyszedł w miarę widoczny a jak zrobiłam rano w poniedziałek wyszedł ledwo widoczny. Potem beta popołudniowa i 160 wiec te testy niektóre pokazują jak chcą.
Dla innego przykładu
Sobota : rano zrobiłam test który zresztą wam wysłałam był cień cienia po 20 min zrobiłam kolejny tej samej firmy test i był lepszy - ta druga kreska była już oczywista wiec niby te same testy ta sama godzina a pokazały dwie różne intensywności .
Mi dzisiaj rano wyszła całkiem dobrze widoczna jak na moje oko, ale często czytam że rożnie wychodzą nawet dwa robione pod rząd z tej samej czułości 🤔 czekam na wyniki bety ale czuję się dzisiaj fatalnie, senna i opuchnięta😞

Ja w poprzedniej ciąży miałam afte i teraz mi tez wyszła i pierwsze co pomyślałam ze jestem w ciąży i się sprawdziło [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]🤩🤩🤩
Ojej, weź mnie nie nakręcaj bo znów będę szukać objawów! Haha :D
Jak pisałam że rano susza, tak teraz nagle znów czuję mokrość. Więc u mnie taka loteria że ho ho

Jadwiga - żywa antykoncepcja [emoji23][emoji23][emoji23] dobre. Żebyś widziała ze dzieciaki to niezawodna antykoncepcja
Dokładnie!! ostatnio razem z mężem zastanawiałam się kiedy uprawiają seks osoby mające więcej niż jedno dziecko ;) my przy jednym często albo nie mamy kiedy albo jesteśmy zbyt wykończeni i nie w głowie nam przytulanki :/

Mleczny śluz to na okres prawda? [emoji14] temp na dziś 36.9
Czy tylko ja mam tak poryta banie? [emoji2368]
Mleczny to raczej na ciążę chyba.
U mnie 20dc. Siedzę i "modlę się" do wykresu mojej temperatury żeby rosła i nie spadała.
Próbowałam sprawdzać moją szyjkę, ale za licho nie wiem jaka jest - to chyba trzeba większej wprawy i dłuższej obserwacji. Za to z temperaturą w tym miesiącu pilnuję i na budzik mierzę o tej samej godzinie codziennie, żeby sobie nie zafałszować wykresu późniejszym pomiarem i niesłusznie wyższą temperaturą.

U mnie 20dc. Siedzę i "modlę się" do wykresu mojej temperatury żeby rosła i nie spadała.
Próbowałam sprawdzać moją szyjkę, ale za licho nie wiem jaka jest - to chyba trzeba większej wprawy i dłuższej obserwacji. Za to z temperaturą w tym miesiącu pilnuję i na budzik mierzę o tej samej godzinie codziennie, żeby sobie nie zafałszować wykresu późniejszym pomiarem i niesłusznie wyższą temperaturą.
No ja teraz właśnie mam taki mleczny, nielepki. Dość dużo go. Myślałam że to taki "okresowy"

Dokładnie!! ostatnio razem z mężem zastanawiałam się kiedy uprawiają seks osoby mające więcej niż jedno dziecko ;) my przy jednym często albo nie mamy kiedy albo jesteśmy zbyt wykończeni i nie w głowie przytulanki :/
Ja w tym cyklu co wieczór aż do owu organizowałam randkę z mężem jak juz dzieci poszły spać. Przed rozpoczęciem starań to przytulanki były albo nie, bo zmęczeni, bo coś tam, a jak się jest z kimś 17 lat to no cóż nie zawsze się chce... Mój tak nie do końca był przekonany do jeszcze jednego dziecka (bo nie jesteśmy już najmłodsi). Ale wczoraj stwierdził, że to był jednak dobry pomysł - starania mu się spodobały ;-)

reklama
U mnie 27 dc ale już nie wiem co myśleć. Z jednej strony czekam na tą sobotę niech będzie @ a tak głupie nadzieję. Mam kaszel jeszcze i jakby zatkany nosek [emoji14]
Chyba lekarz porył najbardziej mi beret poszłam do niego z nastawieniem , że przepisze mi tabletki zaczniemy leczenie a on do mnie ze pecherzyk 18mm do pęknięcia następna wizyta jest Pani w ciąży.
Najgorsze dla mnie te zmiany nastroju teraz ze tak powiem wyjebongo co ma być to będzie a za godzinę płacz i lament.

Do góry