reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Też co ja mam akurat jest w DE bo mieszkam w DE ale są żele w Pl ja nie pamiętam nazwy ale któraś z dziewczyn napewno ci pomoze

Dziewczyny w Polsce dostępny Fertilsafe plus. Ja używam 3 cykl, na razie bez skutku ale i siebie podejrzewam inne problemy. Jedna z naszych dziewczyn zaszła po stosowaniu.

Czy coś daje nie wiem ale pomaga przy suchości i nie szkodzi plemnikom [emoji5]

reklama
@budkaa nie zapominaj o mnie jeszcze ja na placu boju.
@Smerfetka94 u mnie dzisiaj 10dc. Trzeba moją żywą antykoncepcję położyć dzisiaj wcześniej spać

Ja walczę dalej z Wami [emoji5]
U mnie 12dc. Wg mojej doktor cykl bezowulacyjny ale ja tam coś widzę na usg wiec działam tym bardziej ze i bol i śluz był. Temperatury nie mierzyłem ale sprawdzę teraz kulka dni to zobaczę czy będzie skok. Wiem jakie mam temperatury w 1 i 2 fazie to może złapie czy była owulka.

Trzymam kciuki!

Witam się z rana
Kawa wypiła w spokoju
Wizyta kontrolna u ortodonty zaliczona ze starsza
Byłam wczoraj na wizycie. Dr nie wie co się dzieje że znowu wszystko poszło w.... cykl się wydłużyć tj II faza
Dała skierowania na badania

Prolaktyna skacze ,spada
A do tego wyszło że mam mocno podwyższone ASO
Jutro usg piersi i brzucha
W piątek znowu badania w poniedziałek wizyta i powie co z droznoscia
Dziś 5 dc i zaczynam kolejny cykl z CLO duphastonem acardem A od II kresek z heparyna...

Hejo. U mnie 20 dc. Sucho jak na pustyni, aż nieprzyjemnie :D za 9 dni nadejdzie @. Jakoś tak straciłam nadzieję , jeszcze wczoraj tak pozytywnie o tym myślałam a dzis już nastrój opadł. Za mało było przytulanek w tym miesiącu. No ale, cycki do przodu i działamy dalej . Widocznie tak musi być :)

Hejo. U mnie 20 dc. Sucho jak na pustyni, aż nieprzyjemnie :D za 9 dni nadejdzie @. Jakoś tak straciłam nadzieję , jeszcze wczoraj tak pozytywnie o tym myślałam a dzis już nastrój opadł. Za mało było przytulanek w tym miesiącu. No ale, cycki do przodu i działamy dalej . Widocznie tak musi być :)
U mnie tez 20dc, czasami mam myśli ze się uda i jest szansa a czasami ze nic z tego... Eh ta psychika mnie wykończy. Ja już staram się nie zagłębiać w swoje objawy bo przed każdym @ mam wszystkie ciążowe 😂😂😂 dziś obudziłam się z bólem gardła i pierwsza myśl: ej! Ciaza😂😂😂 ale co gardło ma wspólnego z ciąża to wie tylko moja głowa, aż czasami chce mi się śmiać z siebie 🤦🏼‍♀️

reklama
Przynajmniej będziemy testować w podobnym czasie a zawsze to raźniej :)

Do góry