Jadwiga1920
Fanka BB :)
27-28Ilu dniowe masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
27-28Ilu dniowe masz cykle?
27-28
Ja jestem ze swoim leci już 10 rok i nic się nie zmieniło jeśli chodzi o łóżko. Ciągle nas do siebie ciągnie. Mimo teraz ze nie staramy się o dziecko to sex jest co chwilę. Można sobie zerknąć na mój wykres to tam widać ile serduszek było w danym miesiącu. Mało tego czasami jest 2-3 razy dziennie.Mój mąż chyba nadal nie jest do końca przekonany czy to jest dobry czas na kolejne dziecko. I w sumie czasem sama się zastanawiam czy dam radę z dwójką takich maluchów. Ale bardzo chce, żeby moje dziecko miało rodzeństwo w podobnym wieku. Nie wiem dlaczego mi na tym zależy bo wiem, że nie zawsze mała różnica wieku gwarantuje, że dzieci będą miały ze sobą dobry kontakt ale jakoś tak mam w głowie, że byłoby fajnie gdyby mój syn miał towarzystwo co do samych starań, ja jestem w związku krocej niż Ty ale po tych prawie 10 latach też już nie zawsze ma się ochotę na seks. Ile masz lat jeśli mogę zapytać?
Jakiej czułości test robisz?3 dni po terminie A test wyszedł negatywny. Dziwna sprawa bo temperatura dalej wysoka.
10 wiec jestem zaskoczona. Mam nadzieje, że się nie zawiode kolejny razJakiej czułości test robisz?
Czyli idziemy mniej wiecej rowno@budkaa nie zapominaj o mnie jeszcze ja na placu boju.
@Smerfetka94 u mnie dzisiaj 10dc. Trzeba moją żywą antykoncepcję położyć dzisiaj wcześniej spać
Nie ma sensu bo wysechł i zaszedł na żółty kolor i już wcale nic nie widać .Wklej zdjęcie [emoji1317]
Ja testuje owu jak wroce z pracy. Ale mam mega owulacyjny sluz od rana wiec licze ze podzialamyA u mnie chyba owu będzie wcześniej
Jak nie piję alko tak dzisiaj nawet winko kupiłam. A małego zawsze mogę mamie podrzucić. Tym bardziej, że ja i Dawid mamy jutro na rano.Ja testuje owu jak wroce z pracy. Ale mam mega owulacyjny sluz od rana wiec licze ze podzialamy