reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hejo. U mnie 20 dc. Sucho jak na pustyni, aż nieprzyjemnie :D za 9 dni nadejdzie @. Jakoś tak straciłam nadzieję , jeszcze wczoraj tak pozytywnie o tym myślałam a dzis już nastrój opadł. Za mało było przytulanek w tym miesiącu. No ale, cycki do przodu i działamy dalej . Widocznie tak musi być :)
Też mogłabym powiedzieć, że było za mało przytulanek bo tylko dwa dni w cyklu i to tylko 9 i 10dc, ale kompletnie w tym cyklu odpuściłam, bo nic nie liczyłam, nic nie kombinowałam.

reklama
Powiem Wam, że ja w tamtym cyklu każdy objaw brałam za ciążę. W tym mam w ogóle inny cykl. W tamtym już od owulacji bolał brzuch okropnie, jajnik, mdliło mnie, nie mogłam jeść, byłam ciągle zmęczona. Mój narzeczony śmiał się że jestem nie do życia przez te 2 tygodnie. Dopiero przyzwyczajam się po tabletkach do normalnych cykli. Dlatego bałam się, że teraz co miesiąc tak będzie. Ale ten jest inny, mam energię, apetyt, nie mdli, nie boli (bolało tylko w terminie owu intensywnie). Śluz był konkret, a teraz susza. Najważniejsze że czuje się dobrze.
@MonDiet ok, to będziemy testować. Głowa do góry!
@GabrielaNowak85 gratuluję ci, fajnie, że nie trzeba było się spinać u ciebie tylko z luźną głową udało się ! :)

Cześć dziewczyny, poczytuje Was od dłuższego czasu i stwierdziłam, że dołączę do forum.
Staramy się już 6 cykl, w tym najprawdopodobniej jeden cykl z ciążą biochemiczna (beta HCG pozytywna..
Teraz jestem w 18dc, nie wiem jak wytrzymać do testowania do @..
Podziwiam Was, że często jak testujecie blisko @, ja najchętniej testowałabym wcześniej choć wiem, że i tak w tej chwili nic nie pokaże.
Jak radzicie sobie w trakcie starań? Dużo myślicie o tym czy się udało?
Ja już momentami tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda.. chcę dołączyć do Was, bo widzę, że wspieracie się nawzajem i może to Wam pomaga w zajściu - macie pozytywne myśli:)!

Cześć dziewczyny, poczytuje Was od dłuższego czasu i stwierdziłam, że dołączę do forum.
Staramy się już 6 cykl, w tym najprawdopodobniej jeden cykl z ciążą biochemiczna (beta HCG pozytywna..
Teraz jestem w 18dc, nie wiem jak wytrzymać do testowania do @..
Podziwiam Was, że często jak testujecie blisko @, ja najchętniej testowałabym wcześniej choć wiem, że i tak w tej chwili nic nie pokaże.
Jak radzicie sobie w trakcie starań? Dużo myślicie o tym czy się udało?
Ja już momentami tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda.. chcę dołączyć do Was, bo widzę, że wspieracie się nawzajem i może to Wam pomaga w zajściu - macie pozytywne myśli:)!
Właśnie mi też się tutaj podoba, bo jest tak fajnie, normalnie. Na innych grupach, forach baby skaczą sobie do oczu i nie jest przyjemnie :) Witaj!

Niestety u mnie test wyszedł bardziej blady niż wczoraj. Ledwie widoczna kreseczka.
Poczekam do dnia @ i jak nie przyjdzie to na betę ...
Co ma być to będzie...
Piersi też przestały boleć więc stawiam na biochemiczną

Nie koniecznie. Mój pierwszy test w sobotę wyszedł w miarę widoczny a jak zrobiłam rano w poniedziałek wyszedł ledwo widoczny. Potem beta popołudniowa i 160 wiec te testy niektóre pokazują jak chcą.
Dla innego przykładu
Sobota : rano zrobiłam test który zresztą wam wysłałam był cień cienia po 20 min zrobiłam kolejny tej samej firmy test i był lepszy - ta druga kreska była już oczywista wiec niby te same testy ta sama godzina a pokazały dwie różne intensywności .

reklama
Do góry