reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

@Iwkar cześć :) Pytałaś jak sobie radzimy. Ja sobie chyba nie radzę. Po ciąży pozamacicznej zryło mi beret strasznie i tak bardzo chce tego dziecka ze nie potrafię myśleć o niczym innym. Wiem ze sobie szkodzę tym ale nie potrafię poprostu przestać. To jest trochę jak mocne zakochanie nie da się przestać być zakochanym. Ja dopiero mam 9dc a cykle mam 35 dniowe wiec jesZcze z tydzień do owulacji. Ja mam tylko jeden jajowod wiec starania utrudnione. Fajnie mi tutaj na tym forum bo dużo można się dowiedzieć. Mimo problemów jesteście pozytywne , wiadomo kiedy smutek to smutek ale fajnie ze się tutaj wspieracie. Jak widzę wasze dwie kreski to mam banana na twarzy :)

reklama
A u mnie chyba owu będzie wcześniej

Załączniki

• IMG_20191119_130312.jpg
    IMG_20191119_130312.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 78
Kochane, nie wiem co mam dzisiaj ze sobą zrobić. Brzuch mnie rwie, nawet nie boli, ale uczucie jest dziwne, w sumie to nawet nie wiem czy to nie jelita bo mam zastój, a do tego w pracy śpię na siedząco. Czy to już stres mnie kosi? Martwię się 😞

Ja w tym cyklu co wieczór aż do owu organizowałam randkę z mężem jak juz dzieci poszły spać. Przed rozpoczęciem starań to przytulanki były albo nie, bo zmęczeni, bo coś tam, a jak się jest z kimś 17 lat to no cóż nie zawsze się chce... Mój tak nie do końca był przekonany do jeszcze jednego dziecka (bo nie jesteśmy już najmłodsi). Ale wczoraj stwierdził, że to był jednak dobry pomysł - starania mu się spodobały ;-)
Mój mąż chyba nadal nie jest do końca przekonany czy to jest dobry czas na kolejne dziecko. I w sumie czasem sama się zastanawiam czy dam radę z dwójką takich maluchów. Ale bardzo chce, żeby moje dziecko miało rodzeństwo w podobnym wieku. Nie wiem dlaczego mi na tym zależy bo wiem, że nie zawsze mała różnica wieku gwarantuje, że dzieci będą miały ze sobą dobry kontakt ale jakoś tak mam w głowie, że byłoby fajnie gdyby mój syn miał towarzystwo :) co do samych starań, ja jestem w związku krocej niż Ty ale po tych prawie 10 latach też już nie zawsze ma się ochotę na seks. Ile masz lat jeśli mogę zapytać?

reklama
Do góry