reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hejo. U mnie 20 dc. Sucho jak na pustyni, aż nieprzyjemnie :D za 9 dni nadejdzie @. Jakoś tak straciłam nadzieję , jeszcze wczoraj tak pozytywnie o tym myślałam a dzis już nastrój opadł. Za mało było przytulanek w tym miesiącu. No ale, cycki do przodu i działamy dalej . Widocznie tak musi być :)
Też mogłabym powiedzieć, że było za mało przytulanek bo tylko dwa dni w cyklu i to tylko 9 i 10dc, ale kompletnie w tym cyklu odpuściłam, bo nic nie liczyłam, nic nie kombinowałam.

reklama
Powiem Wam, że ja w tamtym cyklu każdy objaw brałam za ciążę. W tym mam w ogóle inny cykl. W tamtym już od owulacji bolał brzuch okropnie, jajnik, mdliło mnie, nie mogłam jeść, byłam ciągle zmęczona. Mój narzeczony śmiał się że jestem nie do życia przez te 2 tygodnie. Dopiero przyzwyczajam się po tabletkach do normalnych cykli. Dlatego bałam się, że teraz co miesiąc tak będzie. Ale ten jest inny, mam energię, apetyt, nie mdli, nie boli (bolało tylko w terminie owu intensywnie). Śluz był konkret, a teraz susza. Najważniejsze że czuje się dobrze.
@MonDiet ok, to będziemy testować. Głowa do góry!
@GabrielaNowak85 gratuluję ci, fajnie, że nie trzeba było się spinać u ciebie tylko z luźną głową udało się ! :)

Cześć dziewczyny, poczytuje Was od dłuższego czasu i stwierdziłam, że dołączę do forum.
Staramy się już 6 cykl, w tym najprawdopodobniej jeden cykl z ciążą biochemiczna (beta HCG pozytywna..
Teraz jestem w 18dc, nie wiem jak wytrzymać do testowania do @..
Podziwiam Was, że często jak testujecie blisko @, ja najchętniej testowałabym wcześniej choć wiem, że i tak w tej chwili nic nie pokaże.
Jak radzicie sobie w trakcie starań? Dużo myślicie o tym czy się udało?
Ja już momentami tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda.. chcę dołączyć do Was, bo widzę, że wspieracie się nawzajem i może to Wam pomaga w zajściu - macie pozytywne myśli:)!

Cześć dziewczyny, poczytuje Was od dłuższego czasu i stwierdziłam, że dołączę do forum.
Staramy się już 6 cykl, w tym najprawdopodobniej jeden cykl z ciążą biochemiczna (beta HCG pozytywna..
Teraz jestem w 18dc, nie wiem jak wytrzymać do testowania do @..
Podziwiam Was, że często jak testujecie blisko @, ja najchętniej testowałabym wcześniej choć wiem, że i tak w tej chwili nic nie pokaże.
Jak radzicie sobie w trakcie starań? Dużo myślicie o tym czy się udało?
Ja już momentami tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda.. chcę dołączyć do Was, bo widzę, że wspieracie się nawzajem i może to Wam pomaga w zajściu - macie pozytywne myśli:)!
Właśnie mi też się tutaj podoba, bo jest tak fajnie, normalnie. Na innych grupach, forach baby skaczą sobie do oczu i nie jest przyjemnie :) Witaj!

Niestety u mnie test wyszedł bardziej blady niż wczoraj. Ledwie widoczna kreseczka.
Poczekam do dnia @ i jak nie przyjdzie to na betę ...
Co ma być to będzie...
Piersi też przestały boleć więc stawiam na biochemiczną

Nie koniecznie. Mój pierwszy test w sobotę wyszedł w miarę widoczny a jak zrobiłam rano w poniedziałek wyszedł ledwo widoczny. Potem beta popołudniowa i 160 wiec te testy niektóre pokazują jak chcą.
Dla innego przykładu
Sobota : rano zrobiłam test który zresztą wam wysłałam był cień cienia po 20 min zrobiłam kolejny tej samej firmy test i był lepszy - ta druga kreska była już oczywista wiec niby te same testy ta sama godzina a pokazały dwie różne intensywności .

reklama
Do góry