olaaa7
Fanka BB :)
Tak wiem, to była taka moja luźna myślOczekujaca wie dlatego pisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wiem, to była taka moja luźna myślOczekujaca wie dlatego pisze
Ja 9U mnie dzisiaj 8dc.
Ktora podobnie?
Wiem że się nie powinno ale jak sama wiesz bardzo trudno wytrzymaćOczekujaca wie dlatego pisze
Biochemiczna to taka , w której organizm od razu pozbywa się zarodka bo np. ma wady genetyczne lub po prostu nie wystąpiło całkowite zagnieżdżenie i zarodek zostaje usuniętyDziewczyny może głupie pytanie ale na czym polega ciąża biochemiczna?
Też co ja mam akurat jest w DE bo mieszkam w DE ale są żele w Pl ja nie pamiętam nazwy ale któraś z dziewczyn napewno ci pomozeA gdzie można zamówić i ile kosztuje?
Kochana powiem tak lepiej się miło zaskoczyć niż gorzko rozczarować. W końcu musi się udać zobaczyszZ moim nastawieniem wątpię żeby się udało. Zawsze przed @ bolały piersi a teraz nic. A miałam nie świrowac..
Grudzień sobie odpuszczam testowanie wyszłoby mi we wigilię. A już w mojej głowie były obrazy jak to dowiedzą się wszyscy przy kolacji... No chory łeb [emoji23][emoji2356]
Dokładnie zgadzam się. Już tyle tutaj o tym trabilam ale każda jest dorosła i robi jak uważaDlatego nie powinno robic sie testow przed @
Łatwo doradzać z tego co pamiętam to sama nie czekałaś do @Dlatego nie powinno robic sie testow przed @