reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja zawsze jak pamiętam miałam cykle nieregularne ale w wieku 18 lat zaczęłam brać anty które brałam 12 lat z chyba 2 czy 3 bardzo krótkimi przerwami. Odstawiałam i po pierwszym krwawieniu z odstawienia zaczęliśmy się starać i udało się w pierwszym cyklu. Ciekawe jak teraz z tą długością cykli.
Kochana beta i będzie pewność na 100%

reklama
Hej. Pytałam Was ostatnio, czy ból owulacyjny zawsze oznacza, że owu nastąpiła.
Dziś pytam - czy jak jest śluz tzw. płodny to znaczy, że owu była czy też mógł to być cykl bezowulacyjny? :)
Sorka za głupie pytania, ale jestem ciekawa czy organizm tak bardzo oszukuje :)

Dziś pytam - czy jak jest śluz tzw. płodny to znaczy, że owu była czy też mógł to być cykl bezowulacyjny? :)
U mnie się sprawdziło, tzn w moim jedynym cyklu bez anty miałam silny ból podbrzusza aż musiałam wziąć coś przeciwbólowego, ten ból w pierwszy dzień był mniejszy a następnego dnia większy albo na odwrót (już nie pamiętam) i jestem pewna, że wtedy była owu bo byłam w ciąży. Cykl zaczął mi się 2 października, owulacja była albo 14 albo 15go. Co do śluzu to nie pomogę bo obecnie mam jakieś zawirowania, nawet teraz mam jakby płodny, bo ciągnący ale raz przezroczysty a raz jakby podbarwiony biało-żółtawy a za chwile znowu sucho zupełnie i tak na zmianę w ciągu dnia.

Żeby jeszcze trochę wam tu pomarudzić to zauważyłam też inny ciążowy objaw [emoji23] rano ledwo wytrzymuje z sikaniem, nigdy nie miałam takiego problemu a teraz najlepiej jakbym nad ranem wstawała sikać bo wytrzymać nie mogę do 7.

Mi gin powiedział ze nawet jak był śluz to o niczym nje świadczy

reklama
Do góry