reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Akurat robiłam strumieniowy ale płytkowy mam w szafce i chyba jutro zrobię bo @ dalej brak a dziś już 32dc. Nie wiem co jest grane :( Tak sobie teraz myślę, że chyba nie trzymałam go 10 sek tak jak pisało na ulotce, myślicie, że przez to też mógł nie wyjść?
Mi strumieniowy pink wyszedl negatywny po @. Natomiasy facelle pokazal kreske w dniu @ o wiele lepsza. Mysle jak dziewczyny, beta rozwieje Twoje niepewnosci

reklama
Nie wiem czemu w ogóle żyję nadzieją, że mogło się udać skoro przytulanki były tylko kilka razy. Może zrobię jutro betę bo i tak muszę jutro iść na krew.
Kochana kilka razy ma znaczenie. Ja sie dowiedzialam ze moja owu musiala sie przesunac... Ja sie pytam jak, na kiedy?! A jednak cos pyklo...

Nie wiem czemu w ogóle żyję nadzieją, że mogło się udać skoro przytulanki były tylko kilka razy. Może zrobię jutro betę bo i tak muszę jutro iść na krew.
Kochana ja uważam że jak ma być ciąża to będzie nawet z kilku przytulanek a nie z maratonu. Jeśli miałaś już pierwsza miesiączkę po odstawieniu anty to może być coś na rzeczy a żeby się dowiedzieć to trzeba zrobić badanie beta hcg bo test co ci da? Będzie negatywny a ty dalej będziesz siedziała i myślała czy to ciąża czy może test fałszywie ujemny. A beta będzie na tak lub na nie i wtedy z tą beta do gin i napewno dostaniesz coś na wywołanie @ jeśli beta będzie ujemna. Choć życzę Ci abyś się miło zaskoczyła i wstawila nam tu pozytywna betę. [emoji6]

Kochana kilka razy ma znaczenie. Ja sie dowiedzialam ze moja owu musiala sie przesunac... Ja sie pytam jak, na kiedy?! A jednak cos pyklo...
Ja to się boje, że jeszcze po ciąży u mnie nie działa wszystko tak jak powinno, między innymi przez ten pozytywny test owu 12.10 i okres 18.10. No a potem jak robiłam testy owu od 7dc to żaden nie był pozytywny.

Kochana ja uważam że jak ma być ciąża to będzie nawet z kilku przytulanek a nie z maratonu. Jeśli miałaś już pierwsza miesiączkę po odstawieniu anty to może być coś na rzeczy a żeby się dowiedzieć to trzeba zrobić badanie beta hcg bo test co ci da? Będzie negatywny a ty dalej będziesz siedziała i myślała czy to ciąża czy może test fałszywie ujemny. A beta będzie na tak lub na nie i wtedy z tą beta do gin i napewno dostaniesz coś na wywołanie @ jeśli beta będzie ujemna. Choć życzę Ci abyś się miło zaskoczyła i wstawila nam tu pozytywna betę. [emoji6]
To idę jutro rano na betę. Trzymajcie kciuki :)

Dziewczyny przez weekend byłam lekko przeziębiona, ale tak na prawdę słabo, czy w związku z tym mogę normalnie zrobić badanie krwi jutro rano? Nie wyjdzie mi przekłamany wynik?

reklama
Do góry