reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja zawsze jak pamiętam miałam cykle nieregularne ale w wieku 18 lat zaczęłam brać anty które brałam 12 lat z chyba 2 czy 3 bardzo krótkimi przerwami. Odstawiałam i po pierwszym krwawieniu z odstawienia zaczęliśmy się starać i udało się w pierwszym cyklu. Ciekawe jak teraz z tą długością cykli.
Kochana beta i będzie pewność na 100%

reklama
Hej. Pytałam Was ostatnio, czy ból owulacyjny zawsze oznacza, że owu nastąpiła.
Dziś pytam - czy jak jest śluz tzw. płodny to znaczy, że owu była czy też mógł to być cykl bezowulacyjny? :)
Sorka za głupie pytania, ale jestem ciekawa czy organizm tak bardzo oszukuje :)

Dziś pytam - czy jak jest śluz tzw. płodny to znaczy, że owu była czy też mógł to być cykl bezowulacyjny? :)
U mnie się sprawdziło, tzn w moim jedynym cyklu bez anty miałam silny ból podbrzusza aż musiałam wziąć coś przeciwbólowego, ten ból w pierwszy dzień był mniejszy a następnego dnia większy albo na odwrót (już nie pamiętam) i jestem pewna, że wtedy była owu bo byłam w ciąży. Cykl zaczął mi się 2 października, owulacja była albo 14 albo 15go. Co do śluzu to nie pomogę bo obecnie mam jakieś zawirowania, nawet teraz mam jakby płodny, bo ciągnący ale raz przezroczysty a raz jakby podbarwiony biało-żółtawy a za chwile znowu sucho zupełnie i tak na zmianę w ciągu dnia.

Żeby jeszcze trochę wam tu pomarudzić to zauważyłam też inny ciążowy objaw [emoji23] rano ledwo wytrzymuje z sikaniem, nigdy nie miałam takiego problemu a teraz najlepiej jakbym nad ranem wstawała sikać bo wytrzymać nie mogę do 7.

Mi gin powiedział ze nawet jak był śluz to o niczym nje świadczy

reklama
Do góry