reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Przykro mi :( ja poroniłam 2 razy, za 3. razem udało się utrzymać ciążę ale od początku byłam na lekach, po drodze zaliczyłam skracanie szyjki macicy i miałam założony pessar ale koniec końców dotrwalam i urodziłam nawet po terminie :)
To cudownie! Gratuluję ❤️ obym mogła kiedyś dołączyć do listy szczęśliwych mamusiek.

reklama
Odkad zaczelismy sie starac z mezem o drugie dziecko, moje cykle rozlegulowaly sie tak, ze trwaly 54 dni. Musialam brac duphaston. Jestem po pierwszym cyklu z clo, 1/2 tabletki. Obecnie 5 tc
To już bym zrobiła [emoji846]

U mnie za to już 38 dzień cyklu i nic. Najdłuższy w historii miałam 38. Zaczynam się martwić [emoji3525] dlaczego akurat przy staraniach muszą się dziać takie cyrki [emoji3064]

Witam w poniedziałek. 39 dzień cyklu. Okres spóźniony 7dni. Na wszelki wypadek zrobiłam test, ale oczywiście negatyw. Co się dzieje, czego okres nie przychodzi [emoji53]

Które dziś miały lecieć na bete? Trzymam kciuki! [emoji846]

reklama
A często czujesz jajniki? Mnie bolą zupełnie od czapy i bardzo różnie. Za to dzisiaj 24dc a brzuch mnie boli niemiłosiernie, i takiego bólu nie czułam jeszcze.
Raczej rzadko. Choc w tamtym mcu poczulam taki tępy ból po prawej w czasie owu(potw. Testem owu wieczorem dzien wczesniej)
Ale kurcze w 9dc juz owu.. a dopiero wczoraj byly przytulanki wieczorem w tym cyklu..

Do góry