reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Przykro mi :( ja poroniłam 2 razy, za 3. razem udało się utrzymać ciążę ale od początku byłam na lekach, po drodze zaliczyłam skracanie szyjki macicy i miałam założony pessar ale koniec końców dotrwalam i urodziłam nawet po terminie :)
To cudownie! Gratuluję ❤️ obym mogła kiedyś dołączyć do listy szczęśliwych mamusiek.

reklama
Odkad zaczelismy sie starac z mezem o drugie dziecko, moje cykle rozlegulowaly sie tak, ze trwaly 54 dni. Musialam brac duphaston. Jestem po pierwszym cyklu z clo, 1/2 tabletki. Obecnie 5 tc
To już bym zrobiła [emoji846]

U mnie za to już 38 dzień cyklu i nic. Najdłuższy w historii miałam 38. Zaczynam się martwić [emoji3525] dlaczego akurat przy staraniach muszą się dziać takie cyrki [emoji3064]

Witam w poniedziałek. 39 dzień cyklu. Okres spóźniony 7dni. Na wszelki wypadek zrobiłam test, ale oczywiście negatyw. Co się dzieje, czego okres nie przychodzi [emoji53]

Które dziś miały lecieć na bete? Trzymam kciuki! [emoji846]

reklama
A często czujesz jajniki? Mnie bolą zupełnie od czapy i bardzo różnie. Za to dzisiaj 24dc a brzuch mnie boli niemiłosiernie, i takiego bólu nie czułam jeszcze.
Raczej rzadko. Choc w tamtym mcu poczulam taki tępy ból po prawej w czasie owu(potw. Testem owu wieczorem dzien wczesniej)
Ale kurcze w 9dc juz owu.. a dopiero wczoraj byly przytulanki wieczorem w tym cyklu..

Do góry