reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej Martini ;) moja koleżanka ma identyczną sytuację, lekarz kazał by jej mąż zbadał nasienie, bo podobno słabe nasienie to częsty powód poronień, próbowaliście tego?
Nie. Nigdy też nie słyszałam, że słabe nasienie może spowodować poronienie. Myślałam raczej, że przez słabe nasienie ciężej jest zajść w ciążę.

reklama
Nie nadążam za Wami :)
Zniknelam na chwile bo chcialam troche pobyc z W.
Wiecie ze to chlopy to sa jednak dobre osobniki :p
Myslalam ze nie interesuje sie tak tematem a dowiedzialam sie ze czytal o poronieniu, mowil ze mogę szybciej zajsc w ciążę a wczoraj sam zaczal temat dziecka i mowil ze on bardzo chce,nie chce robic przerw w staraniu.
Jesteśmy ze soba dopiero rok a czuje jakby byl ze mna wieczność i wiedział o mnie wszystko.
Baaaardzo zblizyla nas ta sytuacja.

No i plus jeszcze taki ze krwawienie i plamienia minely :)
Jutro beta. Powinnam zrobic jakies inne badania czy to wystarczy?

Nie pamietam. Kojarzy mi się, że brałam wieczorem ale nie pamiętam czy przed czy po jedzeniu. Jak będę w domu to spróbuję znaleźć jaka dawkę brałam.
Spokojnie ja pytam tylko z ciekawości. Bo z tego co się orientuję to acard jest na rozrzedzenie krwi żeby płytki się nie sklejaly czy coś takiego. Dlatego chciałam wiedzieć z jakiego powodu i jaka dawkę bierzesz. [emoji6]

Jak pisałam wcześniej po zaaplikowaniu 3 kropel bibułka nie chciała się zabarwić wiec dodałam jeszcze 2 krople i dopiero zaskoczyło - niby nie powinno się dawać więcej kropelek niż zalecają
Akurat robiłam strumieniowy ale płytkowy mam w szafce i chyba jutro zrobię bo @ dalej brak a dziś już 32dc. Nie wiem co jest grane :( Tak sobie teraz myślę, że chyba nie trzymałam go 10 sek tak jak pisało na ulotce, myślicie, że przez to też mógł nie wyjść?

Akurat robiłam strumieniowy ale płytkowy mam w szafce i chyba jutro zrobię bo @ dalej brak a dziś już 32dc. Nie wiem co jest grane :( Tak sobie teraz myślę, że chyba nie trzymałam go 10 sek tak jak pisało na ulotce, myślicie, że przez to też mógł nie wyjść?
Kochana to może lepiej od razu beta. Test to tylko test może a wcale nie musi pokazać nawet bladej kreski. A beta da pewność na 100% i nie będziesz miała żadnych domysłów i nerwów.

reklama
Kochana to może lepiej od razu beta. Test to tylko test może a wcale nie musi pokazać nawet bladej kreski. A beta da pewność na 100% i nie będziesz miała żadnych domysłów i nerwów.
Nie wiem czemu w ogóle żyję nadzieją, że mogło się udać skoro przytulanki były tylko kilka razy. Może zrobię jutro betę bo i tak muszę jutro iść na krew.

Do góry