MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jednak jutro z Tobą testujeJa chyba do jutra jeśli nie pojawi się @. To będzie 26dc, mam bardzo krótkie cykle![]()
Też się dziwnie czuję, ale to rwanie w brzuchu mnie niepokoi. Dzisiaj jestem nieprzytomna, nie pojechałam do pracy bo nie mogłam wstać z łóżkaChyba jednak jutro z Tobą testuje
Mimo dobrej formy na siłowni robi mi się mega słabo przy każdym ćwiczeniu, ostatecznie ledwo kręcę na rowerku
Także jutro rano relacje z testów![]()
Wiem jak to jest,wszystko dołuje a za pocieszenia typu,,wrzuć na luz,będzie dobrze"masz ochotę wybić połowę towarzystwa,szczególnie tych ,którzy zaszli w ciążę za pierwszym razem.Ja zawsze lubiłam czytać historie z forum bo tu zawsze dziewczyny były szczere,nikt nie pocieszal tylko dlatego że psujesz atmosferę swoim złym humorem.Ludzie nie wiedzą jak rozmawiać o niepłodności, a tak naprawdę to chyba wygodniej nie wiedzieć i nie przejmować się cudzymi problemami.Gratuluję Ci bardzomam nadzieję, że też się kiedyś doczekam chociaż w tym momencie ciężko o pozytywne myślenie.
Daj znać! POWODZENIA!Ja idę dziś na betę - już się boje
dokładnie, ja też czytam i uczę się nowych rzeczy od WasA wiecie, że ja bardzo to forum polubiłam? Bardzo lubię czytać Wasze historie, uczę się od Was.
Aaaa nawet nie wiemA można wiedzieć z jakiego powodu lub na co przepisał ci lekarz accard?
A bralas raz dziennie 75 czy 150? Po posiłku czy przed?Aaaa nawet nie wiemkazał brać to brałam
![]()