MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Od lat 23 dni, ale przedostatni 27, ostatni 17. Rozregulowało się w diabłyA przypomnij ilu dniowe masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od lat 23 dni, ale przedostatni 27, ostatni 17. Rozregulowało się w diabłyA przypomnij ilu dniowe masz cykle?
Wiem że luteina nie u każdego hamuje owu. Jest jedną dziewczyna na wątku ciąża po poronieniu która zażywala luteine przed owu i nie zablokowalo owu.No to niby to samo a jednak jedno hamuje owulacje a drugie nie !!! Dziwne . Zapytam gina z ciekawości jak będę mieć wizytę dlaczego raz tak zapisują a raz tak
Hej Martini moja koleżanka ma identyczną sytuację, lekarz kazał by jej mąż zbadał nasienie, bo podobno słabe nasienie to częsty powód poronień, próbowaliście tego?Nie znana. Szybko zachodziłam w kolejne ciążę więc nie zdążyłam miec żadnych badań w tym kierunku. W ciąży, która donosilam brałam od początku accard i luteinę/duphaston więc może to dzięki tym lekom się udało a może i bez nich by się ta ciąża utrzymała. Nie wiadomo.
To chyba pozytywne oznaki daj znać co z tego wynikło! Życzę oczywiście dwóch kreseczek!Hej dziewczyny, dzisiaj dopiero zawitałam na forum. Mamy już synka 5 lat, staramy się o drugie dziecko dopiero drugi cykl, do okresu 4 dni a ja mam nadzieję, że się udało brzuch boli już tydzień, taki tępy ból, 20dc różowe plamienie, od wczoraj czyli 24 dc brązowe delikatne plamienia, nigdy u mnie sie tak nie działo, więc czekam te parę dni na test, a że z kimś raźniej, to zdecydowałam się dołączyć i poczytać jak to u Was się dzieje
To już bym zrobiła [emoji846]Od lat 23 dni, ale przedostatni 27, ostatni 17. Rozregulowało się w diabły
Gratuluję Ci bardzo mam nadzieję, że też się kiedyś doczekam chociaż w tym momencie ciężko o pozytywne myślenie.Głowa do góry ja co prawda miałam tylko dwa,walczyłam 7 lat a dzisiaj moje szczęście domaga się kolacji