reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
No to niby to samo a jednak jedno hamuje owulacje a drugie nie !!! Dziwne . Zapytam gina z ciekawości jak będę mieć wizytę dlaczego raz tak zapisują a raz tak
Wiem że luteina nie u każdego hamuje owu. Jest jedną dziewczyna na wątku ciąża po poronieniu która zażywala luteine przed owu i nie zablokowalo owu.

Hej dziewczyny, dzisiaj dopiero zawitałam na forum. Mamy już synka 5 lat, staramy się o drugie dziecko dopiero drugi cykl, do okresu 4 dni a ja mam nadzieję, że się udało;) brzuch boli już tydzień, taki tępy ból, 20dc różowe plamienie, od wczoraj czyli 24 dc brązowe delikatne plamienia, nigdy u mnie sie tak nie działo, więc czekam te parę dni na test, a że z kimś raźniej, to zdecydowałam się dołączyć i poczytać jak to u Was się dzieje :)

Nie znana. Szybko zachodziłam w kolejne ciążę więc nie zdążyłam miec żadnych badań w tym kierunku. W ciąży, która donosilam brałam od początku accard i luteinę/duphaston więc może to dzięki tym lekom się udało a może i bez nich by się ta ciąża utrzymała. Nie wiadomo.
Hej Martini ;) moja koleżanka ma identyczną sytuację, lekarz kazał by jej mąż zbadał nasienie, bo podobno słabe nasienie to częsty powód poronień, próbowaliście tego?

Hej dziewczyny, dzisiaj dopiero zawitałam na forum. Mamy już synka 5 lat, staramy się o drugie dziecko dopiero drugi cykl, do okresu 4 dni a ja mam nadzieję, że się udało;) brzuch boli już tydzień, taki tępy ból, 20dc różowe plamienie, od wczoraj czyli 24 dc brązowe delikatne plamienia, nigdy u mnie sie tak nie działo, więc czekam te parę dni na test, a że z kimś raźniej, to zdecydowałam się dołączyć i poczytać jak to u Was się dzieje :)
To chyba pozytywne oznaki :) daj znać co z tego wynikło! Życzę oczywiście dwóch kreseczek!

reklama
Do góry