reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny czy podczas starań ograniczylyscie alkohol? Ja czasem wieczorem mam ochotę usiąść z lampką wina 🍷

Mówią, że alkohol nie sprzyja poczeciu, ale nie wiem czy to prawda patrząc na osoby z mojego otoczenia 🙄

Znając życie to Tobie zaszkodzi. A innym pomoże. Tak to zawsze jest jak się ktoś stara niestety.. Nie wychodzi.. A Ci co nie chcą odrazu wpadają.

reklama
Dziewczyny czy podczas starań ograniczylyscie alkohol? Ja czasem wieczorem mam ochotę usiąść z lampką wina [emoji485]

Mówią, że alkohol nie sprzyja poczeciu, ale nie wiem czy to prawda patrząc na osoby z mojego otoczenia [emoji849]
Starania staraniami ale nie dajmy się zwariować. Oprócz staran o fasolke jest jeszcze normalne życie. Nikomu jeszcze nie zaszkodziło piwo czy lampka wina jak ma się ochotę. A słyszałam że lampka czerwonego wina pomaga w okolicach owu no i na endometrium.

Nie które kobiety starają się dłużej niż 3 lata i co nie napija się wina czy piwa bo się starają o dziecko? Moim zdaniem to jest już dosyć wielka przesada. Starania o upragnioną ciąże mogą trwać nawet kilka lat a żyć trzeba dalej.

Dzisiaj jest dokładnie 6t1d i było już widać.
Ja w dniu wizyty bede 5+6 wiec nie wiem czy cos zobacze. Ale moze... kto wie :)
Dziewczyny czy podczas starań ograniczylyscie alkohol? Ja czasem wieczorem mam ochotę usiąść z lampką wina 🍷

Mówią, że alkohol nie sprzyja poczeciu, ale nie wiem czy to prawda patrząc na osoby z mojego otoczenia 🙄
Mi gin mowil zeby podczas staran dobrze sie bawic ale z glowa. Chodzilo mu o to ze lampka wina nie zaszkodzi a wrecz rozluzni glowy aby nie myslec o staraniu tylko czerpac radosc z przytulanek.
Co innego codzienne picie alkolohu w duzych ilosciach...

Dziewczyny czy podczas starań ograniczylyscie alkohol? Ja czasem wieczorem mam ochotę usiąść z lampką wina [emoji485]

Mówią, że alkohol nie sprzyja poczeciu, ale nie wiem czy to prawda patrząc na osoby z mojego otoczenia [emoji849]
A ja czytałam, że alkohol nie ma wpływu na płodność kobiet. Ma za to wpływ na płodność mężczyzn.

Ja żyję normalnie. Jest okazją to świętuje. Za to męża oszczędzam [emoji854] nie to że piwko nie. Jedno piwko niech tam wypije, ale ma zakaz większych imprez. Na szczęście jemu to w ogóle nie przeszkadza .

A ja czytałam, że alkohol nie ma wpływu na płodność kobiet. Ma za to wpływ na płodność mężczyzn.

Ja żyję normalnie. Jest okazją to świętuje. Za to męża oszczędzam [emoji854] nie to że piwko nie. Jedno piwko niech tam wypije, ale ma zakaz większych imprez. Na szczęście jemu to w ogóle nie przeszkadza .
To co piszesz to prawda. Moj tez ograniczyl spozycie w czasie staran. Znam faceta, ktory przez codziennie picie 4-paku i podpalanie trawki zniszczyl swoje plemniki! I sam sie dziwi,bo przeciez marihuana jest leczniczo stosowana 🤣

reklama
Do góry