PIGUŁECZKA86
Zaangażowana w BB
Ja mialam cykle nawet 43 dnioweA ja mam 34 dni nawet 36 masakra tyle czekania na owu tyle czekania na testy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam cykle nawet 43 dnioweA ja mam 34 dni nawet 36 masakra tyle czekania na owu tyle czekania na testy
Nie jestes sama nie wiem z jakiego powodu nie możesz zajsc w ciaze ale nowy cykl nowa nadzieja. Ja od rokubstaram sie o pierwsze.Ja jakoś nie mam nadziei w tym cyklu. Wręcz jestem pewna że nie wyszło.
Ja mialam cykle nawet 43 dniowe
Ja też mam dłuższe niz 40 dniowe od 11 miesięcyA ja mam 34 dni nawet 36 masakra tyle czekania na owu tyle czekania na testy
Ja też mam dłuższe niz 40 dniowe od 11 miesięcy[/QUOTE
Co na to lekarze?
Dzisiaj jest dokładnie 6t1d i było już widać.Super!! Gratuluje!! W ktorym tc widzisz juz serduszk