[emoji8][emoji8][emoji8]Angy88 to mam nadzieje ze obie nie dostaniemy okresu a zobaczymy dwie kreski za 2 dni tego sobie i tobie zyczę
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji8][emoji8][emoji8]Angy88 to mam nadzieje ze obie nie dostaniemy okresu a zobaczymy dwie kreski za 2 dni tego sobie i tobie zyczę
Miałam od kilku lat równiutkie 23 dni. Wyniki w normie, tarczyca wyregulowana, okres potrafiłam namierzyć co do godziny. Krótkie, wiem, ale większość lekarzy niespecjalnie się tym przejmowała. No ale ostatnio rozregulowało się zupełnie, a w wynikach nic nadzwyczajnego nie ma.
W jakim sensie z wiekiem? Przez pół życia miałam koszmarne cykle, krótkie, a okresy krwotoczne. Od kilku lat jest lepiej, ale to też kwestia długiego leczenia.Może z wiekiem tak jest
Ja niestety mam podobnie, moje cykle to zazwyczaj 31-32 dni a czekanie jest najtrudniejszeA ja mam 34 dni nawet 36 masakra tyle czekania na owu tyle czekania na testy
Przykro mi, ze sie nie udalo zawsze do ostatniej chwili jest nadzieja, ze moze jednak tym razem wyszlo. Ja mam tak, ze czasem nawet ludze, ze to nie okres a plamienie implementacyjne. Tule mocno:*Przyszla @ smutno jakoś.. po cichu liczyłam, że się udało..
Super! Gratuluję [emoji3590]Zgłaszam się ze wszystko okej, kropka jest, serduszko jest, termin na 04/07/2020.