reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny czy podczas starań ograniczylyscie alkohol? Ja czasem wieczorem mam ochotę usiąść z lampką wina 🍷

Mówią, że alkohol nie sprzyja poczeciu, ale nie wiem czy to prawda patrząc na osoby z mojego otoczenia 🙄

Znając życie to Tobie zaszkodzi. A innym pomoże. Tak to zawsze jest jak się ktoś stara niestety.. Nie wychodzi.. A Ci co nie chcą odrazu wpadają.

reklama
Dziewczyny czy podczas starań ograniczylyscie alkohol? Ja czasem wieczorem mam ochotę usiąść z lampką wina [emoji485]

Mówią, że alkohol nie sprzyja poczeciu, ale nie wiem czy to prawda patrząc na osoby z mojego otoczenia [emoji849]
Starania staraniami ale nie dajmy się zwariować. Oprócz staran o fasolke jest jeszcze normalne życie. Nikomu jeszcze nie zaszkodziło piwo czy lampka wina jak ma się ochotę. A słyszałam że lampka czerwonego wina pomaga w okolicach owu no i na endometrium.

Nie które kobiety starają się dłużej niż 3 lata i co nie napija się wina czy piwa bo się starają o dziecko? Moim zdaniem to jest już dosyć wielka przesada. Starania o upragnioną ciąże mogą trwać nawet kilka lat a żyć trzeba dalej.

Dzisiaj jest dokładnie 6t1d i było już widać.
Ja w dniu wizyty bede 5+6 wiec nie wiem czy cos zobacze. Ale moze... kto wie :)
Dziewczyny czy podczas starań ograniczylyscie alkohol? Ja czasem wieczorem mam ochotę usiąść z lampką wina 🍷

Mówią, że alkohol nie sprzyja poczeciu, ale nie wiem czy to prawda patrząc na osoby z mojego otoczenia 🙄
Mi gin mowil zeby podczas staran dobrze sie bawic ale z glowa. Chodzilo mu o to ze lampka wina nie zaszkodzi a wrecz rozluzni glowy aby nie myslec o staraniu tylko czerpac radosc z przytulanek.
Co innego codzienne picie alkolohu w duzych ilosciach...

Dziewczyny czy podczas starań ograniczylyscie alkohol? Ja czasem wieczorem mam ochotę usiąść z lampką wina [emoji485]

Mówią, że alkohol nie sprzyja poczeciu, ale nie wiem czy to prawda patrząc na osoby z mojego otoczenia [emoji849]
A ja czytałam, że alkohol nie ma wpływu na płodność kobiet. Ma za to wpływ na płodność mężczyzn.

Ja żyję normalnie. Jest okazją to świętuje. Za to męża oszczędzam [emoji854] nie to że piwko nie. Jedno piwko niech tam wypije, ale ma zakaz większych imprez. Na szczęście jemu to w ogóle nie przeszkadza .

A ja czytałam, że alkohol nie ma wpływu na płodność kobiet. Ma za to wpływ na płodność mężczyzn.

Ja żyję normalnie. Jest okazją to świętuje. Za to męża oszczędzam [emoji854] nie to że piwko nie. Jedno piwko niech tam wypije, ale ma zakaz większych imprez. Na szczęście jemu to w ogóle nie przeszkadza .
To co piszesz to prawda. Moj tez ograniczyl spozycie w czasie staran. Znam faceta, ktory przez codziennie picie 4-paku i podpalanie trawki zniszczyl swoje plemniki! I sam sie dziwi,bo przeciez marihuana jest leczniczo stosowana 🤣

reklama
Do góry