reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Przepraszam dluzsze niż 40 dniowe mam od maja b.r. A cykl mi się rozjechal od grudnia tamtego roku. Nie umiem go sprowadzić na właściwe tory a badania hormonalne mam w porządku. Do tego w tym cyklu zaczęłam pkamic od 12dc od jutra zaczynam zażywać duphaston 2x1 przez 10 dni bo w poprzednim cyklu biorąc dupka 1x1 wywolywal mi plamienia i plamilam od 16dc aż do 29dc i dostałam dopiero miesiączkę która trwała 5 dni a 6 dzień plamienia.

Twierdzą że to od mojej wagi ciała bo niestety mam otyłość i różnego rodzaje choroby. Nadzieja jeszcze taka że duphaston mi wyreguluje cykle i teraz w listopadzie idę do innego gin bo mam jeszcze inne problemy które doszły.

reklama
Dziewczyny czy podczas starań ograniczylyscie alkohol? Ja czasem wieczorem mam ochotę usiąść z lampką wina 🍷

Mówią, że alkohol nie sprzyja poczeciu, ale nie wiem czy to prawda patrząc na osoby z mojego otoczenia 🙄

Do góry