reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Właśnie dlatego się nie nakręcam, za dużo mi się w pracy dzieje, mam tyle na głowie że nawet trochę pogubiłam się w liczeniu. Nie chciałabym czuć takiego rozczarowania, a nie raz sama się tak nakręciłam że potem były tylko łzy :-( :(

reklama
Właśnie dlatego się nie nakręcam, za dużo mi się w pracy dzieje, mam tyle na głowie że nawet trochę pogubiłam się w liczeniu. Nie chciałabym czuć takiego rozczarowania, a nie raz sama się tak nakręciłam że potem były tylko łzy :-( :(
Z jednej strony dobrze ze masz glowe zajeta czyms innym, ale w wolne dni troche ja ponosi. To prawda najgorsze jest rozczarowanie, ale z drugiej str lepsze rozczarowanie niz strata...

Z jednej strony dobrze ze masz glowe zajeta czyms innym, ale w wolne dni troche ja ponosi. To prawda najgorsze jest rozczarowanie, ale z drugiej str lepsze rozczarowanie niz strata...
Tak tak, dokładnie. Lepiej pogodzić się z rozczarowaniem niż ze stratą. Głowa zajęta wszystkim ostatnio, dużo gotuję, bo lubię, czytam, robię wszystko żeby nie myśleć o pracy w wolne dni :biggrin2:

Zgłaszam się ze wszystko okej, kropka jest, serduszko jest, termin na 04/07/2020.

Załączniki

• D4423FA9-5E63-4267-8D23-CA3EBF3A011D.jpeg
    D4423FA9-5E63-4267-8D23-CA3EBF3A011D.jpeg
    804,8 KB · Wyświetleń: 89
Od dwóch miesięcy cykle w trzy trąby. Miesiąc temu dostałam okres w 17dc, we wcześniejszym w 28. Koniec moich cudnych, 23 dniowych. Mam PMS ale jakoś teraz mam bardzo, jestem płaczliwa, śpiąca, bolą mnie piersi i rwie w brzuchu. I w sumie na zmianę płaczę i jestem zła :mad:

Miałaś cykle 23 dniowe !!![emoji33][emoji33][emoji33]

reklama
Miałaś cykle 23 dniowe !!![emoji33][emoji33][emoji33]
Miałam od kilku lat równiutkie 23 dni. Wyniki w normie, tarczyca wyregulowana, okres potrafiłam namierzyć co do godziny. Krótkie, wiem, ale większość lekarzy niespecjalnie się tym przejmowała. No ale ostatnio rozregulowało się zupełnie, a w wynikach nic nadzwyczajnego nie ma.

Do góry