reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Właśnie dlatego się nie nakręcam, za dużo mi się w pracy dzieje, mam tyle na głowie że nawet trochę pogubiłam się w liczeniu. Nie chciałabym czuć takiego rozczarowania, a nie raz sama się tak nakręciłam że potem były tylko łzy :-( :(

reklama
Właśnie dlatego się nie nakręcam, za dużo mi się w pracy dzieje, mam tyle na głowie że nawet trochę pogubiłam się w liczeniu. Nie chciałabym czuć takiego rozczarowania, a nie raz sama się tak nakręciłam że potem były tylko łzy :-( :(
Z jednej strony dobrze ze masz glowe zajeta czyms innym, ale w wolne dni troche ja ponosi. To prawda najgorsze jest rozczarowanie, ale z drugiej str lepsze rozczarowanie niz strata...

Z jednej strony dobrze ze masz glowe zajeta czyms innym, ale w wolne dni troche ja ponosi. To prawda najgorsze jest rozczarowanie, ale z drugiej str lepsze rozczarowanie niz strata...
Tak tak, dokładnie. Lepiej pogodzić się z rozczarowaniem niż ze stratą. Głowa zajęta wszystkim ostatnio, dużo gotuję, bo lubię, czytam, robię wszystko żeby nie myśleć o pracy w wolne dni :biggrin2:

Zgłaszam się ze wszystko okej, kropka jest, serduszko jest, termin na 04/07/2020.

Załączniki

• D4423FA9-5E63-4267-8D23-CA3EBF3A011D.jpeg
    D4423FA9-5E63-4267-8D23-CA3EBF3A011D.jpeg
    804,8 KB · Wyświetleń: 88
Od dwóch miesięcy cykle w trzy trąby. Miesiąc temu dostałam okres w 17dc, we wcześniejszym w 28. Koniec moich cudnych, 23 dniowych. Mam PMS ale jakoś teraz mam bardzo, jestem płaczliwa, śpiąca, bolą mnie piersi i rwie w brzuchu. I w sumie na zmianę płaczę i jestem zła :mad:

Miałaś cykle 23 dniowe !!![emoji33][emoji33][emoji33]

reklama
Miałaś cykle 23 dniowe !!![emoji33][emoji33][emoji33]
Miałam od kilku lat równiutkie 23 dni. Wyniki w normie, tarczyca wyregulowana, okres potrafiłam namierzyć co do godziny. Krótkie, wiem, ale większość lekarzy niespecjalnie się tym przejmowała. No ale ostatnio rozregulowało się zupełnie, a w wynikach nic nadzwyczajnego nie ma.

Do góry