reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny które zobaczymy dwie kreseczki napiszcie która to ciąża i w którym dniu cyklu zobaczyliście pozytyw .
Ciąża nr 3 (o rety! Będziemy mieli kartę Dużej Rodziny hahahaha)
Owulacja w 13dc 25.10.19r. godz.15:10 haha
Implantacja w 11dpo 05.11.19r. późnym wieczorem ;)
Test pozytywny 07.11.19r. i to.jest 26dc 13dpo i dzień przed terminem @ (wg owulacji bo kalendarzyk pokazuje 10.11 ;) )

reklama
Dokładnie tak :) planowo miała być 26.10 :)
Kiedy Ty testujesz?
Nie wiem. Moja kalendarzowa @ była 4.11 a owu przesunięta w ololice 29/30. I to się o tyle potwierdza że @ nie przyszła a u mnie jak w zegarku chodzilo.. Test 4.11 negatywny.
moje ciało takie puste jest, bez obrzęku brzucha czy piersi... Ani objawów na @. Cisza....

Dzień dobry wszystkim. A u mnie temperatura spada. Nie czuje się ani na @ ani ciążowo. Jestem tylko przybita i w sumie czekam na @. Dzis teoretycznie dzień po terminie ale już zgłupiałam czy cykl mi się nie wydłuża. Czekam..
W przyszły piątek gin i zobaczymy co powie, chce już tylko się skierować na drożność, a od @ rzucam w kat termometr i kalendarzyki. Będzie co będzie.

Gratuluje kolejnym kreseczkom [emoji5] strasznie się cieszę waszym Szczesciem.
To ja jestem z Toba w teamie. ;)
3 dni po @, bez @ i bez ani jednej oznaki ciąży. Dziś nastrój najgorszy ze wszystkich dni.
Powinnam siedzieć już w samochodzie i jechać na służbowe spotkanie, a siedzę w łóżku i nie mam siły wstać. Klasyczna deprecha.

reklama
Do góry