reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Myślę, że nie będzie robić problemu i powinien dać Ci skierowanie :)
Właśnie jak byłam w tej przychodni u innej lekarki po zrobionej już dwa razy becie ta mi nie założyła nawet karty ciąży bo powiedziała że przed 8 TC nie zakładają i że skierowania na badania też mi nie da :/ fajnie byłoby sprawdzić ta tarczycę a wizytę u endokrynologa mam dopiero w kwietniu :/

Właśnie jak byłam w tej przychodni u innej lekarki po zrobionej już dwa razy becie ta mi nie założyła nawet karty ciąży bo powiedziała że przed 8 TC nie zakładają i że skierowania na badania też mi nie da :/ fajnie byłoby sprawdzić ta tarczycę a wizytę u endokrynologa mam dopiero w kwietniu :/
No właśnie dużo zależy od lekarza. Jeden bez problemu wszystko przepisze, inny robi problemy

To ja jestem z Toba w teamie. ;)
3 dni po @, bez @ i bez ani jednej oznaki ciąży. Dziś nastrój najgorszy ze wszystkich dni.
Powinnam siedzieć już w samochodzie i jechać na służbowe spotkanie, a siedzę w łóżku i nie mam siły wstać. Klasyczna deprecha.
Oj rozumiem przez co przechodzisz. Ale dobrze że wiesz, zę przesunęła Ci się owulacja, także trzymam kciuki za Ciebie :) Ja 15 dpo więc marne szanse. Sciskam mocno

No właśnie dużo zależy od lekarza. Jeden bez problemu wszystko przepisze, inny robi problemy
Zalezy jaki lekarz to prawda. Niektórzy np jak jest cos nie tak dopiero po roku cos dzialaja, moj mi powiedzial ze jak nie zajde w ciągu 5-6 miesięcy to będziemy obserwowac.. a teraz dzieki jego radą bedziemy oobserwować ale malego bejbika

reklama
Do góry