reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Poza tym pamietam ze w poprzedniej ciazy choc to byla wpadka sie cieszylismy i nagle brak serduszka... Boje sie powtorki z rozrywki... A moze jestem z tych niedowiarkow

reklama
Poza tym pamietam ze w poprzedniej ciazy choc to byla wpadka sie cieszylismy i nagle brak serduszka... Boje sie powtorki z rozrywki... A moze jestem z tych niedowiarkow
Nie jesteś jedyną którą ma aniołka. Teraz nie ma opcji by coś poszło nie tak !!!!!!! Nic w tak nie wierzę, jak w to, że będziemy mieć cudnie dzieciątka!!!!!

Wiecie mysle ze cien cienia to nie ciaza... Mam takie dziwne przeczucie... Moj widzi druga kreske a ja sceptycznie podchodze. Boje sie i tyle
Kochana uwierz mi Matce-Wariatce, że ten dzisiejszy cień jest wyraźniejszy od pierwszych cieni moich poprzednich dwóch ZDROWYCH ciąż! I w obu przypadkach nie było mega przyrostu "na oko" z dnia na dzień. Dopiero po 3 dniach mogłam fotkę zrobić ;)

Te obawy są normalne. Też się boję biochemii, pozamacicznej i innych błędów i tak się będę bała całą ciążę a później.w trakcie porodu a najbardziej już jak się urodzi :) Matka zawsze się stresuje zdrowiem dziecka a u mnie niedaleko chyba do psychozy bo też w życiu przeżyłam tragedię, która nie daje mi się cieszyć z niczego tak na 100% .
Ale życie mamy tylko jedno i tak bardzo kruche. Musimy ryzykować i cieszyć się każda chwilą! Uwierzyć wreszcie, że zasługujemy na szczęście i Nikt ani Nic Nam tego nie odbierze!! :)

Te obawy są normalne. Też się boję biochemii, pozamacicznej i innych błędów i tak się będę bała całą ciążę a później.w trakcie porodu a najbardziej już jak się urodzi :) Matka zawsze się stresuje zdrowiem dziecka a u mnie niedaleko chyba do psychozy bo też w życiu przeżyłam tragedię, która nie daje mi się cieszyć z niczego tak na 100% .
Ale życie mamy tylko jedno i tak bardzo kruche. Musimy ryzykować i cieszyć się każda chwilą! Uwierzyć wreszcie, że zasługujemy na szczęście i Nikt ani Nic Nam tego nie odbierze!! :)
Mądrze i życiowo, czekam na wiadomości, oczywiście te dobre!!!
Idź już!!!

reklama
Dzień dobry wszystkim. A u mnie temperatura spada. Nie czuje się ani na @ ani ciążowo. Jestem tylko przybita i w sumie czekam na @. Dzis teoretycznie dzień po terminie ale już zgłupiałam czy cykl mi się nie wydłuża. Czekam..
W przyszły piątek gin i zobaczymy co powie, chce już tylko się skierować na drożność, a od @ rzucam w kat termometr i kalendarzyki. Będzie co będzie.

Gratuluje kolejnym kreseczkom [emoji5] strasznie się cieszę waszym Szczesciem.

Do góry