reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Zbieram się w sobie i wychodzęNawet tak nie myśl teraz musi być już dobrze. Idziesz dziś na bete?
No teraz to się dopiero trzęsę
Natalia198777
Trzymam kciuki!Zbieram się w sobie i wychodzę
Kotmonika87
Dasz radę. Pierś do przodu zacisnąć to.i owo i naprzódZbieram się w sobie i wychodzę
Natalia198777
Nie jesteś jedyną którą ma aniołka. Teraz nie ma opcji by coś poszło nie tak !!!!!!! Nic w tak nie wierzę, jak w to, że będziemy mieć cudnie dzieciątka!!!!!Poza tym pamietam ze w poprzedniej ciazy choc to byla wpadka sie cieszylismy i nagle brak serduszka... Boje sie powtorki z rozrywki... A moze jestem z tych niedowiarkow
Dwa+Trzy
Kochana uwierz mi Matce-Wariatce, że ten dzisiejszy cień jest wyraźniejszy od pierwszych cieni moich poprzednich dwóch ZDROWYCH ciąż! I w obu przypadkach nie było mega przyrostu "na oko" z dnia na dzień. Dopiero po 3 dniach mogłam fotkę zrobićWiecie mysle ze cien cienia to nie ciaza... Mam takie dziwne przeczucie... Moj widzi druga kreske a ja sceptycznie podchodze. Boje sie i tyle
Dwa+Trzy
Te obawy są normalne. Też się boję biochemii, pozamacicznej i innych błędów i tak się będę bała całą ciążę a później.w trakcie porodu a najbardziej już jak się urodzi Matka zawsze się stresuje zdrowiem dziecka a u mnie niedaleko chyba do psychozy bo też w życiu przeżyłam tragedię, która nie daje mi się cieszyć z niczego tak na 100% .Poza tym pamietam ze w poprzedniej ciazy choc to byla wpadka sie cieszylismy i nagle brak serduszka... Boje sie powtorki z rozrywki... A moze jestem z tych niedowiarkow
Ale życie mamy tylko jedno i tak bardzo kruche. Musimy ryzykować i cieszyć się każda chwilą! Uwierzyć wreszcie, że zasługujemy na szczęście i Nikt ani Nic Nam tego nie odbierze!!
olaaa7
Ja planuję test dopiero 16.11 w 30 DC tak jak w poprzedniej ciąży.Może znów mi się uda . Testuje dopiero za tydzień [emoji23][emoji23]
Martyna84
Mądrze i życiowo, czekam na wiadomości, oczywiście te dobre!!!Te obawy są normalne. Też się boję biochemii, pozamacicznej i innych błędów i tak się będę bała całą ciążę a później.w trakcie porodu a najbardziej już jak się urodzi Matka zawsze się stresuje zdrowiem dziecka a u mnie niedaleko chyba do psychozy bo też w życiu przeżyłam tragedię, która nie daje mi się cieszyć z niczego tak na 100% .
Ale życie mamy tylko jedno i tak bardzo kruche. Musimy ryzykować i cieszyć się każda chwilą! Uwierzyć wreszcie, że zasługujemy na szczęście i Nikt ani Nic Nam tego nie odbierze!!
Idź już!!!
reklama
Kara85
Zaangażowana w BB
Dzień dobry wszystkim. A u mnie temperatura spada. Nie czuje się ani na @ ani ciążowo. Jestem tylko przybita i w sumie czekam na @. Dzis teoretycznie dzień po terminie ale już zgłupiałam czy cykl mi się nie wydłuża. Czekam..
W przyszły piątek gin i zobaczymy co powie, chce już tylko się skierować na drożność, a od @ rzucam w kat termometr i kalendarzyki. Będzie co będzie.
Gratuluje kolejnym kreseczkom [emoji5] strasznie się cieszę waszym Szczesciem.
W przyszły piątek gin i zobaczymy co powie, chce już tylko się skierować na drożność, a od @ rzucam w kat termometr i kalendarzyki. Będzie co będzie.
Gratuluje kolejnym kreseczkom [emoji5] strasznie się cieszę waszym Szczesciem.