reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny które zobaczymy dwie kreseczki napiszcie która to ciąża i w którym dniu cyklu zobaczyliście pozytyw .
Ciąża nr 3 (o rety! Będziemy mieli kartę Dużej Rodziny hahahaha)
Owulacja w 13dc 25.10.19r. godz.15:10 haha
Implantacja w 11dpo 05.11.19r. późnym wieczorem ;)
Test pozytywny 07.11.19r. i to.jest 26dc 13dpo i dzień przed terminem @ (wg owulacji bo kalendarzyk pokazuje 10.11 ;) )

reklama
Dokładnie tak :) planowo miała być 26.10 :)
Kiedy Ty testujesz?
Nie wiem. Moja kalendarzowa @ była 4.11 a owu przesunięta w ololice 29/30. I to się o tyle potwierdza że @ nie przyszła a u mnie jak w zegarku chodzilo.. Test 4.11 negatywny.
moje ciało takie puste jest, bez obrzęku brzucha czy piersi... Ani objawów na @. Cisza....

Dzień dobry wszystkim. A u mnie temperatura spada. Nie czuje się ani na @ ani ciążowo. Jestem tylko przybita i w sumie czekam na @. Dzis teoretycznie dzień po terminie ale już zgłupiałam czy cykl mi się nie wydłuża. Czekam..
W przyszły piątek gin i zobaczymy co powie, chce już tylko się skierować na drożność, a od @ rzucam w kat termometr i kalendarzyki. Będzie co będzie.

Gratuluje kolejnym kreseczkom [emoji5] strasznie się cieszę waszym Szczesciem.
To ja jestem z Toba w teamie. ;)
3 dni po @, bez @ i bez ani jednej oznaki ciąży. Dziś nastrój najgorszy ze wszystkich dni.
Powinnam siedzieć już w samochodzie i jechać na służbowe spotkanie, a siedzę w łóżku i nie mam siły wstać. Klasyczna deprecha.

reklama
Do góry