reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja sie boje ze testy pokazuja cienie a @ przyjdzie
Ja mam w planie się nie bać ;)
Mam nadzieję, że Fasola się już rozgościła na dobre.
Ale jak pomyślę o oczekiwaniu na wyniki bety to jestem przerażona. Jak coś teraz pójdzie nietak to na bank się załamię :/

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam w planie się nie bać ;)
Mm nadzieję, że Fasola się już rozgościła na dobre.
Ale jak pomyślę o oczekiwaniu na wyniki bety to jestem przerażona. Jak coś teraz pójdzie nietak to na bank się załamię :/
Wszystko pójdzie ta. A w lipcu 2020 maleństwo będzie na Twoich rękach. :) ;)

Wiecie mysle ze cien cienia to nie ciaza... Mam takie dziwne przeczucie... Moj widzi druga kreske a ja sceptycznie podchodze. Boje sie i tyle

U mnie dziś dziwny dzień, dziwny cykl, nie mam czasu analizować, myslec. Dziewczyny chore jedna zapalenie oskrzeli i krtani drugą krtan,noce zarwane, dziś 11 dzień po owulacji niby mogę dziś już robić bete ale jakoś wcale mi się nie spieszy? Nie mam ani parcia na test ani na wiedze.
Boli mnie brzuch, mam dziwnie sucho mokro,mlecznie, pobiera mnie grypa ,zaczyna boleć gardło eehhh A okres za dwa dni...

reklama
Do góry