reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Miałam przyjść do Was z II kreseczkami a przychodzę z problemem jak myślę. Wczoraj niby skończyła mi się @ przestałam krwawic a dziś przed południem pojawiła się ciemnobrazowa krew i po południu ból prawego jajnika, który boli z przerwami. I boli brzuch tak na dole jakby ciągnie. Miała tak któraś?
Niestety nie pomogę.

reklama
Dziewczyny owulka była 23-24.10 oczywiście z dobrym przytulę iem [emoji3526]
A od wczoraj wieczorem boli, ciągnie mnie tak lewy jajnik że nawet siedzieć nie mogę. Miała któraś tak, że w tak krótkim czasie od owulacji zaczęło tak boleć? [emoji17]

Beta negatywna. 1.100. Tak jak myslalam . Okres powoli sie rozwija.. wystarczylo zrobic test :-)

Co prawda nie nastawialam sie na ciaze... Ale w głebi duszy jest tak inaczej... tak smutniej.. troche mnie to przybilo i sprowadzilo na ziemie.. i chyba dzieki dzialaniu tej grawitacji rozkreca sie okres....
A jak @Smerfetka94 u Ciebie??
Przykro mi. Powodzenia w następnym cyklu :)

reklama
Dziewczyny owulka była 23-24.10 oczywiście z dobrym przytulę iem [emoji3526]
A od wczoraj wieczorem boli, ciągnie mnie tak lewy jajnik że nawet siedzieć nie mogę. Miała któraś tak, że w tak krótkim czasie od owulacji zaczęło tak boleć? [emoji17]
Mnie w poprzedniej ciąży dosyć szybko kłuły jajniki :)

Do góry