reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Miałam przyjść do Was z II kreseczkami a przychodzę z problemem jak myślę. Wczoraj niby skończyła mi się @ przestałam krwawic a dziś przed południem pojawiła się ciemnobrazowa krew i po południu ból prawego jajnika, który boli z przerwami. I boli brzuch tak na dole jakby ciągnie. Miała tak któraś?
Niestety nie pomogę.

reklama
Dziewczyny owulka była 23-24.10 oczywiście z dobrym przytulę iem [emoji3526]
A od wczoraj wieczorem boli, ciągnie mnie tak lewy jajnik że nawet siedzieć nie mogę. Miała któraś tak, że w tak krótkim czasie od owulacji zaczęło tak boleć? [emoji17]

Beta negatywna. 1.100. Tak jak myslalam . Okres powoli sie rozwija.. wystarczylo zrobic test :-)

Co prawda nie nastawialam sie na ciaze... Ale w głebi duszy jest tak inaczej... tak smutniej.. troche mnie to przybilo i sprowadzilo na ziemie.. i chyba dzieki dzialaniu tej grawitacji rozkreca sie okres....
A jak @Smerfetka94 u Ciebie??
Przykro mi. Powodzenia w następnym cyklu :)

reklama
Dziewczyny owulka była 23-24.10 oczywiście z dobrym przytulę iem [emoji3526]
A od wczoraj wieczorem boli, ciągnie mnie tak lewy jajnik że nawet siedzieć nie mogę. Miała któraś tak, że w tak krótkim czasie od owulacji zaczęło tak boleć? [emoji17]
Mnie w poprzedniej ciąży dosyć szybko kłuły jajniki :)

Do góry