reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

U mnie pierwsze 3 m-Ce bez spiny ale przy regularnym przytulanku nie zważając na owulacje itp nic się nie działo to zaczęłam się zastanawiać, wiek swoje tez robi (34) a walczę o pierwsze dziecko. Jako nastolatka miałam podejrzenie PCOS stad pojawiły się ???.

Ale na „dzień dobry” padło na tarczyce, ot tak żeby sprawdzić No i wyszła niedoczynnosc która zaczęłam leczyć i po miesiącu zaskoczyłam niestety na krótko.
Po poronieniu zaczęłam sprawdzać hormony i niby wszystko Ok. Ale dużo się dzieje w moim życiu i wydaje mi się ze to głowa mnie nie puszcza, choć staram się nie myśleć. Ale nie da się ;)

Zaczęłam się udzielać na forum dla głowy właśnie, pomaga mi to bardzo. Dziewczyny sa wielkim wsparciem, bo kto nas zrozumie najlepiej co przechodzimy. I oczekiwanie na te cudowne II kreski razem jes budujące.

I tu dziękuje wszystkim gorąco ze jesteście. [emoji4]

I trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie Staraczki! [emoji110][emoji110][emoji110]
Dlatego też zdecydowałam się na to forum. Mój mąż jest dla mnie bardzo dużym wsparciem, ale to facet i mimo, że też przechodzi przez to wszystko razem ze mną to mam wrażenie, że my kobiety przeżywamy bardziej takie rzeczy. No ja skończyłam 27 i niby tragedii wiekowej nie ma, ale ja czuje, że to już jest mój czas na bycie mamą. Podoba mi się to w jaki sposób ze sobą rozmawiamy i że możemy na siebie liczyć. I niby zupełnie obce osoby, a rozumieją czasami lepiej niż najbliższe osoby. Często słyszę od różnych znajomych osób, które o ironio mają już dzieci, że nie mam się co przejmować, że mam czas, żebym nie przesadzała, bo przecież zajście w ciążę to nie problem. Jest to mało budujące.Tutaj jest inaczej i za to bardzo Wam dziękuję :)

reklama
Heyy dziewczyny i jak tam u was testowania

Dzisiaj z rana tak mbie natchneło i o to efekt ale ja tam cos widze po cichu

Załączniki

• 15723277511201412322355797768653.jpg
    15723277511201412322355797768653.jpg
    863,2 KB · Wyświetleń: 130
Najlepsze bylo ze zrobilam test zostawilam go w lazience moj przyszedl popatrzyl nic nie bylo widac no wiec Hey ja banana do lozeczka seksik powiedzial ale jak to przeCiez bylo do srodka hahahaha

reklama
Do góry