reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

U mnie pierwsze 3 m-Ce bez spiny ale przy regularnym przytulanku nie zważając na owulacje itp nic się nie działo to zaczęłam się zastanawiać, wiek swoje tez robi (34) a walczę o pierwsze dziecko. Jako nastolatka miałam podejrzenie PCOS stad pojawiły się ???.

Ale na „dzień dobry” padło na tarczyce, ot tak żeby sprawdzić No i wyszła niedoczynnosc która zaczęłam leczyć i po miesiącu zaskoczyłam niestety na krótko.
Po poronieniu zaczęłam sprawdzać hormony i niby wszystko Ok. Ale dużo się dzieje w moim życiu i wydaje mi się ze to głowa mnie nie puszcza, choć staram się nie myśleć. Ale nie da się ;)

Zaczęłam się udzielać na forum dla głowy właśnie, pomaga mi to bardzo. Dziewczyny sa wielkim wsparciem, bo kto nas zrozumie najlepiej co przechodzimy. I oczekiwanie na te cudowne II kreski razem jes budujące.

I tu dziękuje wszystkim gorąco ze jesteście. [emoji4]

I trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie Staraczki! [emoji110][emoji110][emoji110]
Dlatego też zdecydowałam się na to forum. Mój mąż jest dla mnie bardzo dużym wsparciem, ale to facet i mimo, że też przechodzi przez to wszystko razem ze mną to mam wrażenie, że my kobiety przeżywamy bardziej takie rzeczy. No ja skończyłam 27 i niby tragedii wiekowej nie ma, ale ja czuje, że to już jest mój czas na bycie mamą. Podoba mi się to w jaki sposób ze sobą rozmawiamy i że możemy na siebie liczyć. I niby zupełnie obce osoby, a rozumieją czasami lepiej niż najbliższe osoby. Często słyszę od różnych znajomych osób, które o ironio mają już dzieci, że nie mam się co przejmować, że mam czas, żebym nie przesadzała, bo przecież zajście w ciążę to nie problem. Jest to mało budujące.Tutaj jest inaczej i za to bardzo Wam dziękuję :)

reklama
Heyy dziewczyny i jak tam u was testowania

Dzisiaj z rana tak mbie natchneło i o to efekt ale ja tam cos widze po cichu

Załączniki

• 15723277511201412322355797768653.jpg
    15723277511201412322355797768653.jpg
    863,2 KB · Wyświetleń: 126
Najlepsze bylo ze zrobilam test zostawilam go w lazience moj przyszedl popatrzyl nic nie bylo widac no wiec Hey ja banana do lozeczka seksik powiedzial ale jak to przeCiez bylo do srodka hahahaha

reklama
Do góry