Smerfetka94
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest, jest, jest! Ja widzę! Gratulacje!!!Witam się i ja
No dzień dobry! Czy ja dobrze kojarzę, że mówiłaś że u Ciebie to na pewno nie ciąża? Jednak coś się nieśmiało przebijaWitam się i ja
No właśnie troszke sie martwie bo dzisiaj 36dc a cykle mam 31. A kreska slabiutka..No dzień dobry! Czy ja dobrze kojarzę, że mówiłaś że u Ciebie to na pewno nie ciąża? Jednak coś się nieśmiało przebija
Przypomnisz który to dc i jakie masz cykle?
Coś tam nieśmiało wychodzi :-) Super !!!Witam się i ja
Nie raz się tutaj czytało że dziewczynom i tydzień po terminie testy nie wychodziły, a były w ciąży i było wszystko ok. Ja bym zrobiła betę i sprawdziła przyrost po 48godz, ale jak wiemy każdy robi po swojemuNo właśnie troszke sie martwie bo dzisiaj 36dc a cykle mam 31. A kreska slabiutka..
Miałam przyjść do Was z II kreseczkami a przychodzę z problemem jak myślę. Wczoraj niby skończyła mi się @ przestałam krwawic a dziś przed południem pojawiła się ciemnobrazowa krew i po południu ból prawego jajnika, który boli z przerwami. I boli brzuch tak na dole jakby ciągnie. Miała tak któraś?
Myślicie, że to już jest pozytyw?
Tak tak bete zrobie.Nie raz się tutaj czytało że dziewczynom i tydzień po terminie testy nie wychodziły, a były w ciąży i było wszystko ok. Ja bym zrobiła betę i sprawdziła przyrost po 48godz, ale jak wiemy każdy robi po swojemu
Witam się i ja