reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny owulka była 23-24.10 oczywiście z dobrym przytulę iem [emoji3526]
A od wczoraj wieczorem boli, ciągnie mnie tak lewy jajnik że nawet siedzieć nie mogę. Miała któraś tak, że w tak krótkim czasie od owulacji zaczęło tak boleć? [emoji17]
U mnie w tym cyklu objawy się zaczęły już 3-4 dni od owu, ale na razie mam 3 dni do @ i schizę w głowie...

Heyy dziewczyny i jak tam u was testowania

Dzisiaj z rana tak mbie natchneło i o to efekt ale ja tam cos widze po cichu
Kreska jak nic! Super :) gratuluje :)

Witam się i ja
A co tak jakby bez humoru się witasz? Coś tam się przebija :) nieśmiało gratuluje ! Super :) Po Twoich objawach ciężko było nie obstawiać ciąży :) zrób betę i powtórz po 48h.

Wczoraj test owu u mnie negatywny ale i tak podziałaliśmy :)

Nie raz się tutaj czytało że dziewczynom i tydzień po terminie testy nie wychodziły, a były w ciąży i było wszystko ok. Ja bym zrobiła betę i sprawdziła przyrost po 48godz, ale jak wiemy każdy robi po swojemu
Ja bym jeszcze progesteron sprawdziła :) Tym bardziej, że jest cień a wg @Smerfetka94 owu była ponad 2tyg temu.
@Smerfetka94 a właściwie skąd wiesz, że owu była tak dawno? Miałaś monitoring?

Jak pójdziesz w 6 tygodniu ciąży, to powinno byc juz serduszko. Wcześniej moim zdaniem nie ma sensu.
U Nas w przychodni nie ma szans na serducho w 6tc .. Zobaczyłam dopiero po skończonym 7tc w obu przypadkach :) I teraz jeśli się uda to też wcześniej się nie wybiorę żeby sobie stresu zaoszczędzić ;)

Dziewczyny owulka była 23-24.10 oczywiście z dobrym przytulę iem [emoji3526]
A od wczoraj wieczorem boli, ciągnie mnie tak lewy jajnik że nawet siedzieć nie mogę. Miała któraś tak, że w tak krótkim czasie od owulacji zaczęło tak boleć? [emoji17]
Ja tak mam co miesiąc ;)

@kasienka862 zaskoczyłaś mnie tą betą. Działamy dalej :)

Kreska jak nic! Super :) gratuluje :)

A co tak jakby bez humoru się witasz? Coś tam się przebija :) nieśmiało gratuluje ! Super :) Po Twoich objawach ciężko było nie obstawiać ciąży :) zrób betę i powtórz po 48h.

Wczoraj test owu u mnie negatywny ale i tak podziałaliśmy :)
Bo boję się czy to faktycznie ciaza

reklama
Do góry