kasienka862
Fanka BB :)
Ale nadzieje zawsze trzeba miec ja mam psa i krolika
Wiadomo...
" Nadzieja umiera ostatnia " jak to mowią...
A to masz wesoło z psiakiem i królikiem :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nadzieje zawsze trzeba miec ja mam psa i krolika
Wlasnie ja tez je czuje jak schodze po schodach@Smerfetka94 mi sie w tamtym cyklu @ opoznila o 5 dni.. masakra normalnie. Ale ja dopiero 3mce po poronieniu wiec dlatego pewnie.
Jesli chodzi o piersi to w pierwszej ciazy tak mnie bolaly ze musialam je trzymac jak schodzilam po schodach tak sie dowiedzialam o ciazy w 6tc.. istna wpadka
Mnie tak kłuły we wczesnej ciążyKurde, no mega kluje, jak na owulacje, moze nawet bardziej.
Nienawidze takiej niepewnosci
No tak,ale ja test robilam wiec to nie ciaza
Nie mów tylko, że @ zawitała?U mnie po humorze...
Ja odskoczni nie mam. Jakos leca dni, raz szybciej raz wolniej.Dziewczynki, a jak sobie radzicie z tym ciaglym wyliczaniem owu, dni do @ ?? Macie jakas odskocznie zeby nie zwariowac ?? U mnie nie dosc ze czasem proza życia dobija, problemy z przeziebieniami syna a co za tym idzie szukanie kogos kto z nim zostanie jak muszę iść do pracy, to jeszcze na dodatek u mojej mamy zdiagnozowano raka szyjki macicy w zaawansowanym stadium. Bylo nam ciezko jak sie dowiedzielismy o tym, ja mam prawie 30 lat, moja mama jest samotna, mam jeszcze dwie siostry jedna 19 druga 14 lat. Mamy cala rodzina duzo stresu , dlatego praktycznie nikt nie wie o naszych bezowocnych staraniach bo to jest drugorzędna sprawa dla innych przy sytuacji mojej mamy...
Za duzo stresów ostatnio i szukam jakiejs odskoczni zeby nie myslec, od czerwca przeczytalam ponad 40 ksiazek albo i lepiej żeby jakos zyc
Nie..Nie mów tylko, że @ zawitała?
Wszystko ciaza..no oszalejeMnie tak kłuły we wczesnej ciąży