Smerfetka94
Fanka BB :)
Nic nie widac. Zresztą to po czasie wiec nie nakrecam sieDawaj zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak najbardziej, udanego wieczoruMyslicie ze pozytyw? Dzisiaj 12dc szybko cos.
Naskrobalyscie 30stron kiedy ja to nadgonie Zobacz załącznik 1038053
Kochana ja miałam taką miesiączkę miesiąc temu. Dokładnie trwało to tak że 4 dni plamienia jasno różowe i 2 dni niby krew w kolorze jasno brązowym i strasznie mnie to martwi. Teraz jestem 3 dni po odstawieniu dupka i mam plamienia i nie chce się rozkręcić. I się zaczynam bardzo martwić.
Bylo wczoraj Dzialamy co dwa dni teraz haha dzisiaj jestem padnieta i nic z tego. Moze ranoJak najbardziej, udanego wieczoru
Obyś zobaczyła II kreseczki
A bralas od 16 do 25dc 1x1?No właśnie też jestem po dupku, za 2 tygodnie wizyta zmieniam lekarza i zobaczymy co on powie.
Ale nadzieje zawsze trzeba miec ja mam psa i krolikaJakos na 2 kreski sie nie nastawiam. A mam przeczucie ze wredota przyjdzie. Chociaż dupka odstawilam w sobote .. hm.. myśalam ze @ przyjdzie we wtorek.. do dzis juz bym miala luz.. a na week mialam zaplanowane winko z kumpela. A tak bede lezec pod kocem z kubkiem kakao :-) i moja mruczącą tabletka przeciwbólowa :-) ( mam 2 koty)
zdecydowanie pozytyw, krecha dużo mocniejsza od kontrolnej, udanego wieczoruMyslicie ze pozytyw? Dzisiaj 12dc szybko cos.
Naskrobalyscie 30stron kiedy ja to nadgonie Zobacz załącznik 1038053