reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Skąd ja to znam. Mój właśnie napisał, że będzie później. Więc znowu wkurw niesamowity. Zastanawiam się po co mi facet który woli z kumplami być niż ze mną i dzieckiem. Obie mamy noc do bani.
Ja pikole, co to sie dzieje.
Przesilenie jakieś czy co..
Po moim bym sie tego nie spodziewala dlatego jest mi tak zle..
A Ty swojego powinnaś konkretnie zrypac

Ja pikole, co to sie dzieje.
Przesilenie jakieś czy co..
Po moim bym sie tego nie spodziewala dlatego jest mi tak zle..
A Ty swojego powinnaś konkretnie zrypac
U niego jednym uchem wyleci a drugim wyleci. Jest niereformowalny. Znając go to powie, że musiał się odstesować po całym tygodniu pracy. Poza tym wg niego o zawsze ja jestem winna. Chyba za bardzo się staram. Może też powinnam po pracy zacząć łazić Bóg wie gdzie.

Nie mam ochoty z nim gadac :( jest mi mega przykro :(
Z guzkiem pojde na usg w przyszlym tygodniu
Kochana co do guzka to nie stresuj się jeśli jesteś przed miesiączka albo w ciąży to piersi na pewno będą mieć zgrubienia i być może dla Ciebie niepokojące zmiany, ale po miesiączce wszystko wraca do normy. Jeśli się okaże ze jesteś w ciąży to wtedy na spokojnie na usg, ale przed menstruacja na usg nie chodzimy. Na pewno wszytsko jest ok. A mąż może miał zły dzień i tyle, przecież każdemu się zdarza.

U niego jednym uchem wyleci a drugim wyleci. Jest niereformowalny. Znając go to powie, że musiał się odstesować po całym tygodniu pracy. Poza tym wg niego o zawsze ja jestem winna. Chyba za bardzo się staram. Może też powinnam po pracy zacząć łazić Bóg wie gdzie.
Az tak ?
Przykro mi. Może konkretna rozmowa, Twoje oczekiwania względem niego cos dadza.
Konkretnie i pewnie

Kochana co do guzka to nie stresuj się jeśli jesteś przed miesiączka albo w ciąży to piersi na pewno będą mieć zgrubienia i być może dla Ciebie niepokojące zmiany, ale po miesiączce wszystko wraca do normy. Jeśli się okaże ze jesteś w ciąży to wtedy na spokojnie na usg, ale przed menstruacja na usg nie chodzimy. Na pewno wszytsko jest ok. A mąż może miał zły dzień i tyle, przecież każdemu się zdarza.
Poczekam, pojde po skonczonym okresie to zbadać.
A moj partner owszem mial ciezki dzien ale jak z pracy wracal pisal ze przytuli, ze posiedzi ze mna bo wie ze sie martwie...
Ehh.za bardzo mna ostatnio emocje ruszaja

reklama
Do góry