reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mój W. widzi różnicę w moim zachowaniu. Już dzisiaj glupkowato gadał ze nie mowie mu o wszystkim i jestem w ciazy... no masakra.
Ale sama sobie się dziwię. Nigdy tak nie plakalam z byle powodu. Moze to dobry znak :)

reklama
Zadrecza mnie to trochę. Bo wolałabym objawy jak zawsze co cykl a tu inaczej.
Piersi juz dawno powinny bolec, nigdy nie bylam placzliwa bo zamykam emocje w.sobie a dzisiaj...tragedia.
Jak na niecierpliwa mamuske przystało rano robie test ;D

Trzymam kciuki [emoji1307] . Godzina 4 rano - syn się dopominał o butle a ja chyba z tego ze nie mogłam spać zrobiłam test i oczywiście jak wy to piszecie ( ukradne) biel vizira [emoji23][emoji23][emoji23]. Co prawda mam jeszcze 5 dni do okresu ale raczej ten cykl spisze na straty bo żadnych objawów nie mam [emoji3]. Jak bym się doszukała na siłe to by były [emoji23][emoji23][emoji23].

Idę spać ......

Trzymam kciuki [emoji1307] . Godzina 4 rano - syn się dopominał o butle a ja chyba z tego ze nie mogłam spać zrobiłam test i oczywiście jak wy to piszecie ( ukradne) biel vizira [emoji23][emoji23][emoji23]. Co prawda mam jeszcze 5 dni do okresu ale raczej ten cykl spisze na straty bo żadnych objawów nie mam [emoji3]. Jak bym się doszukała na siłe to by były [emoji23][emoji23][emoji23].

Idę spać ......
Hahahah, nie ma to jak teścik z rana ;)
Ale 5 dni przed terminem to przecież wiadomo co wyjdzie . Co do objawów to ja w pierwszej ciąży nie czułam żadnych. Od początku tylko ból jak na miesiączkę i to trwało aż do końca 3 miesiąca. Pamietam do dziś jak ciagle biegałam do toalety czy @ nie przyszła, a poza tym kompletnie nic. W drugiej za to mdłości od samego początku, po tym się zorientowałam ze coś jest na rzeczy. Także każda ciąża inna.

reklama
Do góry