reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mój W. widzi różnicę w moim zachowaniu. Już dzisiaj glupkowato gadał ze nie mowie mu o wszystkim i jestem w ciazy... no masakra.
Ale sama sobie się dziwię. Nigdy tak nie plakalam z byle powodu. Moze to dobry znak :)

reklama
Zadrecza mnie to trochę. Bo wolałabym objawy jak zawsze co cykl a tu inaczej.
Piersi juz dawno powinny bolec, nigdy nie bylam placzliwa bo zamykam emocje w.sobie a dzisiaj...tragedia.
Jak na niecierpliwa mamuske przystało rano robie test ;D

Trzymam kciuki [emoji1307] . Godzina 4 rano - syn się dopominał o butle a ja chyba z tego ze nie mogłam spać zrobiłam test i oczywiście jak wy to piszecie ( ukradne) biel vizira [emoji23][emoji23][emoji23]. Co prawda mam jeszcze 5 dni do okresu ale raczej ten cykl spisze na straty bo żadnych objawów nie mam [emoji3]. Jak bym się doszukała na siłe to by były [emoji23][emoji23][emoji23].

Idę spać ......

Trzymam kciuki [emoji1307] . Godzina 4 rano - syn się dopominał o butle a ja chyba z tego ze nie mogłam spać zrobiłam test i oczywiście jak wy to piszecie ( ukradne) biel vizira [emoji23][emoji23][emoji23]. Co prawda mam jeszcze 5 dni do okresu ale raczej ten cykl spisze na straty bo żadnych objawów nie mam [emoji3]. Jak bym się doszukała na siłe to by były [emoji23][emoji23][emoji23].

Idę spać ......
Hahahah, nie ma to jak teścik z rana ;)
Ale 5 dni przed terminem to przecież wiadomo co wyjdzie . Co do objawów to ja w pierwszej ciąży nie czułam żadnych. Od początku tylko ból jak na miesiączkę i to trwało aż do końca 3 miesiąca. Pamietam do dziś jak ciagle biegałam do toalety czy @ nie przyszła, a poza tym kompletnie nic. W drugiej za to mdłości od samego początku, po tym się zorientowałam ze coś jest na rzeczy. Także każda ciąża inna.

reklama
Do góry