Mimi94
Fanka BB :)
365 dniU mnie dziś 8dc i coś boli mnie brzuch dołem ale ja sama nie wiem..wypożyczyłam książkę 365 i pobudzam wyobraźnię przyznam jest nie co zbereźna ale ja chyba takie lubię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
365 dniU mnie dziś 8dc i coś boli mnie brzuch dołem ale ja sama nie wiem..wypożyczyłam książkę 365 i pobudzam wyobraźnię przyznam jest nie co zbereźna ale ja chyba takie lubię
Kochana ja po porodzie miałam przez conajmniej pół roku całkowicie bezbolesne miesiączki. Zawsze byłam zdziwiona w toalecie. Co do lekarza to chyba lepiej poczekać aż @ się skończy i wtedy odbyć normalna wizytę z usg. To tylko moje zdanie.Ja jutro jednak nie testuje. Ze dwie godziny temu poczułam nagle że mam mokro. Majtki brudne, na papierze jasna krew wymieszana z dużą ilością śluzu. Póki co się nie rozkręciło, dziwne bo nic mnie nie boli. Przynajmniej mam pierwszy okres po porodzie. Naiwnie myślałam że uda. Moze teraz jak będę miała w końcu normalny cykl to się uda. Tylko nie wiem co robić bo w poniedziałek rano mam wizytę u gina. Czy jest sens jechać? Czy odwołać? A może jednak warto iść tylko porozmawiać, czy mogę liczyć że dostanę skierowanie na jakieś badania które warto wykonać przed staraniem?
To może u mnie też będzie. A ile trwał u Ciebie okres?Kochana ja po porodzie miałam przez conajmniej pół roku całkowicie bezbolesne miesiączki. Zawsze byłam zdziwiona w toalecie. Co do lekarza to chyba lepiej poczekać aż @ się skończy i wtedy odbyć normalna wizytę z usg. To tylko moje zdanie.
Standardowo 6 dni. Przykro mi ze tym razem się nie udało, ale po miesiączce przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz i kiedy są te dni kiedy musicie działać. Na pewno szybciutko się udaTo może u mnie też będzie. A ile trwał u Ciebie okres?
Rwie mnie cała szyjka macicy, tak ciągnie w dół, ból coraz większy. Może miała któraś podobnie?
Ja tak miałam od owulacji i jeszcze 4 dni po . Teraz jest 11 dzień po owulacji i tylko czasem mnie tak ciągnie ale minimalnie .
A miala któraś z Was (która jest w ciazy) objaw - grype, przeziebienie?
I super. Idź za swoim głosem, jak ta czujesz to działaj, jak ma się udać to się uda. Moja siostra cioteczna sobie niechcący zaszła w 3 ciążę w wieku 42. Więc to naprawdę żaden fenomen...Też tak trochę mam. Ciągle gdzieś z tyłu głowy siedzi myśl czy to w ogóle jest sens, czy będzie zdrowe czy ja dam rade... Za kilka miesięcy skończę 41 lat. Ale próbuję, do przyszłego roku. Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby się udałoJeśli będzie mi dane to będzie
![]()
Mam tak pierwszy raz i nie ukrywam trochę się przestraszyłam