reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej ja też mam też żel ale leży w szafce. Nie używałam go. Kupiłam w aplikatorach, ale nie wiedziałam że moja sytuacja się diametralnie odwróci co do starań o dziecko. Mogę zapytać jak się sprawdził ten żel?
Hmmm. To się okaże 4.11. Było lepiej niż bez. :)) Pół godziny po leżeć z poduchą pod lupą. Ale po czasie nic nie wypływa, bynajmniej u mnie.

Pytalam się go o to, powiedział że nie miało to znaczenia bo poprostu słaby i mały pęcherzyk się wytworzył
Nie jestem lekarzem i nigdy nie będę, ale ja się z tym raczej nie zgodzę. Może dużego nie miał znaczenia wynik tsh powyżej 7 ale coś miał. Polecam przed kolejnym zajściem w ciążę zbić tsh aby się sytuacja nie powtórzyła choć to też nie daje gwarancji.

@kiwaczka89 moze zbyt wczesna ciaza zeby widziec czy pusty czy nie. Ale skoro bata spadla.. wspolczuje i tule mocno :*
Myslalam ze choc jednej sie udalo w tym mcu.
trzymam kciuki. Lepiej zebys oczyscila sie sama niz zabieg bo po samoistnym mozna od razu sie starac a nie czekac.

dziewczyny ktore testowaly 5dni przed @ ale wy macie nerwy:-D ja po negatywie sie zalamuje ale nie robie wczesniej niz dzien przed @ bo mysle ze to zbyt szybko na takie testy.po co sie zalamywac i stresowac.
Trzymam kviuki bo te negatywy nic nie znacza ;);)

My staraliśmy się od czerwca 2019. A na koniec lipca zobaczyłam upragnione dwie kreski :) nie wierzyłam że w 2 cyklu się uda bo z pierwszym dzieckiem mieliśmy mały problem

reklama
Do góry