Smerfetka94
Fanka BB :)
Przykro mi. Trzymaj się4 tydz, pusty na pewno i beta spadła także nie ma się co łudzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi. Trzymaj się4 tydz, pusty na pewno i beta spadła także nie ma się co łudzić
Wracam do Was dziewczyny niestety pusty pęcherzyk i doszło do poronienia także nie wiem czy teraz czekać na @ czy co.. Jutro mam konsultacje ginekologiczne więc się czegoś więcej dowiem
Tak mi przykro ;(Wracam do Was dziewczyny niestety pusty pęcherzyk i doszło do poronienia także nie wiem czy teraz czekać na @ czy co.. Jutro mam konsultacje ginekologiczne więc się czegoś więcej dowiem
Wracam do Was dziewczyny niestety pusty pęcherzyk i doszło do poronienia także nie wiem czy teraz czekać na @ czy co.. Jutro mam konsultacje ginekologiczne więc się czegoś więcej dowiem
Jak dobrze pamiętam koleżanka miała tsh powyżej 7 i to mogło ale nie musiało spowodować takiej sytuacji jak spotkało koleżankę.Przykro mi bardzo. A lekarz nie mówił ze to mogło się stać od wysokich wyników twojej tarczycy - miałaś chyba jakoś ok 7
Przykro mi kochana.Wracam do Was dziewczyny niestety pusty pęcherzyk i doszło do poronienia także nie wiem czy teraz czekać na @ czy co.. Jutro mam konsultacje ginekologiczne więc się czegoś więcej dowiem
Hej ja też mam też żel ale leży w szafce. Nie używałam go. Kupiłam w aplikatorach, ale nie wiedziałam że moja sytuacja się diametralnie odwróci co do starań o dziecko. Mogę zapytać jak się sprawdził ten żel?Kupiłam taki żel i wczoraj pierwszy raz go uzylismy...Zobacz załącznik 1035634