reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Moje plany? Przeżyć piątek w pracy [emoji23] a tak to żadnych, muszę troche chate ogarnąć bo w niedziele mamy mieć gości.
Ah no Tak sprzątać też muszę moja córka wczoraj siedziała z moją Mamą to mam Armagedon wszędzie liczę że córka mi trochę pomoże ma 6 lat. Chociaż z tym pomaganiem to bardziej zabawa znalezionymi rzeczami

reklama
Dzień dobry dziewczyny jak się czujecie? @Różamama nawet próbowałam się wczoraj modlić,ale nie udało mi się byłam tak rozgoryczona jestem słabym człowiekiem. Jakie macie plany ? Ja powoli szykuje się do pracy. Za chwilę weekend chyba muszę odreagować okres. Mam plan spotkać się z koleżanką dziś a później może wypije jakieś piwko zjem mega wielką czekoladę z orzechami.
Witaj. W zwiazku ze piatki mam zawsze wolne w pracy to chcialam poleniuchowac... Ale ze z rana @ przyszla to zamiast lezec i myslec, postanowilam posprzatac mieszkanie, umyc okna (ladna pogoda jest) i ogolnie robic wszystko aby tylko nie myslec ze smutkiem.

Zobacz załącznik 1032299
Dziewczyny, zaczęłam robić testy owulacyjne od 8 dnia cyklu, dzisiaj 13 i w końcu coś się dzieje ale mam rozkmine czy to będzie już czy raczej jutro wyjdzie jeszcze ciemniejszy
Podobno te testy należy robić. Z moczu popołudniowe a nawet wieczornego, o której robione? Wg mnie jest już w pliku LH czyli w tej dobie do 48 jest owu. Do dzieła. Trzymam kciuki ;)

Zobacz załącznik 1032299
Dziewczyny, zaczęłam robić testy owulacyjne od 8 dnia cyklu, dzisiaj 13 i w końcu coś się dzieje ale mam rozkmine czy to będzie już czy raczej jutro wyjdzie jeszcze ciemniejszy
Podobno te testy należy robić z moczu popołudniowe a nawet wieczornego, o której robione? Wg mnie jest już w pliku LH czyli w tej dobie do 48 jest owu. Do dzieła. Trzymam kciuki ;)

Aha to wpis z wczoraj. Mam nadzieję że dzialaliscie... Buziaki

Postanowiłam też się zaopatrzyć w testy owu. Nie mam zielonego pojęcia od kiedy je zacząć robić i czy godzina ma znaczenie, czy jeden dziennie czy jak?

Dzień dobry dziewczyny jak się czujecie? @Różamama nawet próbowałam się wczoraj modlić,ale nie udało mi się byłam tak rozgoryczona jestem słabym człowiekiem. Jakie macie plany ? Ja powoli szykuje się do pracy. Za chwilę weekend chyba muszę odreagować okres. Mam plan spotkać się z koleżanką dziś a później może wypije jakieś piwko zjem mega wielką czekoladę z orzechami.

Ja tez dziś sprzątam ale porządek będzie tylko na dziś - do niedzieli nie dotrwa [emoji23].
Dziewczyny dziś ładny dzień wiec tego się trzymamy .

Witam się i ja w ten czarny piątek, wogóle w ten zły cykl. Wszystkie dziewczyny, którym się nie udało tule mocno, musimy to jakoś przeżyć. U mnie też tragedia poprostu.
A więc tak, bardzo to skomplikowane, ale może wy mi pomożecie o co chodzi, bo podjechałam wczoraj do gina jeszcze, zeby sprawdził jak tam mój pęcherzyk, czy urósł, i okazało się ze zadnego dominującego pęcherzyka nie było same małe. Więc do owulacji w tym cyklu raczej nie doszło. W 10 dc miał jeden 13 mm a wczoraj w 13 dc żadnego największy 8 mm. Test owu negatywne. Dziś 14 dc szyjka zamknięta, biały śluz. Więc cykl na straty, niestety. Jedyny plus, ze wiem ze się nie udało i mam do @ spokojna głowę. Ale dlaczego?

Ja tez dziś sprzątam ale porządek będzie tylko na dziś - do niedzieli nie dotrwa [emoji23].
Dziewczyny dziś ładny dzień wiec tego się trzymamy .

reklama
Ja kupiłam 30 testów za jakieś śmieszne £4. Wole robić bo dzięki nim zorientowałam się ze coś jest nie tak bo nie miałam owulacji w ostatnich miesiącach. Chociaż jest dołujące jak wiesz ze owulacja była a ciąży nadal nie ma. :(
Pozostaje jeszcze kwestia czy pecherzyki pekaja. Bo to ze test pokazuje pozytyw swiadczy tylko o piku LH ale juz nie daje zadnej gwarancji, ze komorka jajowa zostala uwolniona...

Do góry