reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Moje plany? Przeżyć piątek w pracy [emoji23] a tak to żadnych, muszę troche chate ogarnąć bo w niedziele mamy mieć gości.
Ah no Tak sprzątać też muszę moja córka wczoraj siedziała z moją Mamą to mam Armagedon wszędzie liczę że córka mi trochę pomoże ma 6 lat. Chociaż z tym pomaganiem to bardziej zabawa znalezionymi rzeczami

reklama
Dzień dobry dziewczyny jak się czujecie? @Różamama nawet próbowałam się wczoraj modlić,ale nie udało mi się byłam tak rozgoryczona jestem słabym człowiekiem. Jakie macie plany ? Ja powoli szykuje się do pracy. Za chwilę weekend chyba muszę odreagować okres. Mam plan spotkać się z koleżanką dziś a później może wypije jakieś piwko zjem mega wielką czekoladę z orzechami.
Witaj. W zwiazku ze piatki mam zawsze wolne w pracy to chcialam poleniuchowac... Ale ze z rana @ przyszla to zamiast lezec i myslec, postanowilam posprzatac mieszkanie, umyc okna (ladna pogoda jest) i ogolnie robic wszystko aby tylko nie myslec ze smutkiem.

Zobacz załącznik 1032299
Dziewczyny, zaczęłam robić testy owulacyjne od 8 dnia cyklu, dzisiaj 13 i w końcu coś się dzieje ale mam rozkmine czy to będzie już czy raczej jutro wyjdzie jeszcze ciemniejszy
Podobno te testy należy robić. Z moczu popołudniowe a nawet wieczornego, o której robione? Wg mnie jest już w pliku LH czyli w tej dobie do 48 jest owu. Do dzieła. Trzymam kciuki ;)

Zobacz załącznik 1032299
Dziewczyny, zaczęłam robić testy owulacyjne od 8 dnia cyklu, dzisiaj 13 i w końcu coś się dzieje ale mam rozkmine czy to będzie już czy raczej jutro wyjdzie jeszcze ciemniejszy
Podobno te testy należy robić z moczu popołudniowe a nawet wieczornego, o której robione? Wg mnie jest już w pliku LH czyli w tej dobie do 48 jest owu. Do dzieła. Trzymam kciuki ;)

Aha to wpis z wczoraj. Mam nadzieję że dzialaliscie... Buziaki

Postanowiłam też się zaopatrzyć w testy owu. Nie mam zielonego pojęcia od kiedy je zacząć robić i czy godzina ma znaczenie, czy jeden dziennie czy jak?

Dzień dobry dziewczyny jak się czujecie? @Różamama nawet próbowałam się wczoraj modlić,ale nie udało mi się byłam tak rozgoryczona jestem słabym człowiekiem. Jakie macie plany ? Ja powoli szykuje się do pracy. Za chwilę weekend chyba muszę odreagować okres. Mam plan spotkać się z koleżanką dziś a później może wypije jakieś piwko zjem mega wielką czekoladę z orzechami.

Ja tez dziś sprzątam ale porządek będzie tylko na dziś - do niedzieli nie dotrwa [emoji23].
Dziewczyny dziś ładny dzień wiec tego się trzymamy .

Witam się i ja w ten czarny piątek, wogóle w ten zły cykl. Wszystkie dziewczyny, którym się nie udało tule mocno, musimy to jakoś przeżyć. U mnie też tragedia poprostu.
A więc tak, bardzo to skomplikowane, ale może wy mi pomożecie o co chodzi, bo podjechałam wczoraj do gina jeszcze, zeby sprawdził jak tam mój pęcherzyk, czy urósł, i okazało się ze zadnego dominującego pęcherzyka nie było same małe. Więc do owulacji w tym cyklu raczej nie doszło. W 10 dc miał jeden 13 mm a wczoraj w 13 dc żadnego największy 8 mm. Test owu negatywne. Dziś 14 dc szyjka zamknięta, biały śluz. Więc cykl na straty, niestety. Jedyny plus, ze wiem ze się nie udało i mam do @ spokojna głowę. Ale dlaczego?

Ja tez dziś sprzątam ale porządek będzie tylko na dziś - do niedzieli nie dotrwa [emoji23].
Dziewczyny dziś ładny dzień wiec tego się trzymamy .

reklama
Ja kupiłam 30 testów za jakieś śmieszne £4. Wole robić bo dzięki nim zorientowałam się ze coś jest nie tak bo nie miałam owulacji w ostatnich miesiącach. Chociaż jest dołujące jak wiesz ze owulacja była a ciąży nadal nie ma. :(
Pozostaje jeszcze kwestia czy pecherzyki pekaja. Bo to ze test pokazuje pozytyw swiadczy tylko o piku LH ale juz nie daje zadnej gwarancji, ze komorka jajowa zostala uwolniona...

Do góry